mandag 18. januar 2010

Dagen i dag

I dag har vi endelig vært og svømt igjen. Nå var det lenge siden sist, så mor gledet seg veldig. Og det var verdt å glede seg til, for Daniel syntes det var kjempegøy! Nå hadde han virkelig stor glede av å være i bassenget, og han smilte og lo. Merkelig nok så er han ikke så opptatt av å plaske i vannet med armene da. Det var det Helene som sto for, hun plasket til gjengjeld nok for dem begge. Etter å ha vært litt i bassenget tok vi en tur i boblebadet hvor det var deilig og varmt. Utflukten toppet vi med en lunch på "godt brød" før vi trillet glade og fornøyde hjemover.I kveld har pappaen til Daniel bakt nydelige rundstykker. Mor hadde planer om å gjøre noe fornuftig, som f.eks å starte på et nytt syprosjekt, men så fristet visst sofaen mest allikevel. Jaja, man kan jo gjøre noe fornuftig en annen dag..
I morgen blir første arbeidsdag for mor. Jeg må bare innrømme at jeg ikke gleder meg noe særlig.. Ikke at jeg gruer meg heller, men det hadde vært deilig å være hjemme istedefor ;)


Dagens bilde er av Daniel som utforsker gåbilen sin. Han liker best å utforske den mens den ligger på siden, og legger den nesten alltid over hvis vi setter den frem stående. Og hvis du titter nøye etter, kan du såvidt skimte to bittesmå tenner ;)

1 kommentar:

silja a sa...

Fine små "riskorn" i munnen ja! Fint bilde! En stor smask fra tante. Ps: Erling ble stolt over skryten av skoene :-)