mandag 18. januar 2010

De beste skoene!!

Disse skoene har jeg vært så heldig å arve at min nevø (egentlig pappaen til Daniel sin nevø), Erling som er 11 år. Hvor heldig er ikke jeg!? Jeg er lykkelig!! De er varme, gode å gå i, og ikke minst så er de kule! Jeg syntes bare jeg måtte vise de frem ;)

2 kommentarer:

Ida sa...

Så tøffe sko:-)
Takk for boktipset! Skal se om jeg ikke får sporet den opp i butikken! Egentlig tror jeg det bare er denne "tannperioden" som gjør det, men: prøves det som prøves kan:-)Jeg synes ikke det er morgen når kl er 5.00 :-P

Heidi Margrethe Wangen sa...

De saa dödsgode ut da og ikke minst tenker jeg de er skikkelig varme!
Skulle hatt noen saanne inni huset jeg... VI har det rett saa kaldt og det blir kaldt paa föttene naar man sitter mye stille...!
Jeg og Salva giftet oss i april 2007 etter aa ha kjent hverandre siden sommeren 2005... Og Marcus var 7 mnd! Alt gikk veldig fort, men vet man at man har truffet rett saa vet man det;)
Vi ble altsaa gravide med M etter bare aa ha kjent hverandre i 6 mnd. Og av de 6 mnd var Salva 3 mnd i Peru! Og faktisk bare 1 mnd i Norge og deretter paa ett besök!
Jaja, saann kan det gaa! Men jeg er veldig lykkelig for at det skjedde nettopp slik. Vi visste at det var OSS og at vi ville ha barn. Det skjedde bare litt för enn vi hadde tenkt oss, haha!
Ha en finfin kveld!