søndag 17. januar 2010

Bryllup


Da er vi hjemme igjen etter en herlig bryllupsfeiring på Lysebu. Som tidligere nevnt hadde Stian og Elisabeth giftet seg på stranden på Hawaii for en ukes tid siden. I går var det tid for å feire de nygifte, og det ble en meget vellykket aften!!
Det begynte med at gjestene fikk se litt bilder og video fra selve bryllupet. Like etter tok vi imot de nygifte ute i det fantastisk flotte vinterlandskapet. Bruden så ut som en snøprinsesse i den nydelige kjolen med en superfin "kåpe" over. Etterpå var det nydelig middag med kamskjell til forrett, hjort til hovedrett og tre forskjellige sjokoladedesserter til avslutning. Etterpå var det selvsagt kaffe, kaker og dans. En perfekt feiring av det perfekte paret :)

Daniel har vært hos mormor og morfar, mens mor og far har kost seg med bryllup og hotellovernatting. Det har som vanlig gått veldig bra, og det var utrolig koselig å se den blide gutten vår igjen i dag. Det er så deilig å vite at han har det så fint når han er på overnattingsbesøk!!


Mormor hentet Daniel i går formiddag. Han bryr seg foreløpig lite om at mamma og pappa sier hade..Noen av russejentene venter at brudeparet skal kommeLinselus??Vi prøver å ta fellesbilde av russebiljentene. Dette var det fineste jeg hadde på mitt kamera, hehe..
Det vakre brudeparet

Mor og far koser seg på fest. Det fine perlekjedet lånte jeg av min mor. Hun fikk det i gave fra min pappa da jeg ble født. Så da er det jo ekstra koselig å få låne det.. Den nydelige kjolen har jeg vært så heldig å få låne av Anne-Marte fra barselgruppa. Tusen takk!
Tusen takk til Grecia fra barselgruppa også! Jeg var så heldig å få låne et kjempefint smykke og armbånd, men valgte istede å bruke mors perler.
Det var mange morsomme taler i løpet av kvelden. Russebiljentene hadde laget en sang som vi hadde spilt inn og laget en musikkvideo til. Veldig gøy å lage den, og morsomt å se det ferdige resultatet :D

4 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Saa fin du var, du straaler jo!
Er dere gift egentlig?
Tenker det var moro med fest! Og saann fest hvor man virkelig maa pynte seg:)
aa, det hadde ikke vaert meg i mot om noen av mine venninner giftet seg snart!
Ha en finfin kveld!

Elin sa...

For et flott brudepar!
Ser ut som dere hadde en fin kveld :) Kan tenke meg det var deilig med festligheter og hotellovernatting!

Også må jeg få skryte av deg - du var rett og slett strålende vakker!! Kjole, hår, smykker - ja alt!! Flotte Mona :)

Ida sa...

Det så ut som et bra bryllup, og du var kjempefin med den kjolen:-)
Gleder meg til gjengen her begynner å gifte seg. Første bryllupet står til sommeren:-)

Ha en fin dag!

klem fra Ida

Gøril sa...

Så nydelig kjole du hadde Mona, du var kjempefin :)

Så ut som en veldig koselig dag, så hyggelig det er med bryllup.