onsdag 20. januar 2010

7 ting om meg


Jeg fikk en utfordring fra Gøril om å fortelle syv ting om meg selv. Hmmm.. Hva skal man fortelle?


1. Jeg har et snev av bakteriefobi. Jeg har alltid vært flink til å vaske hendene, og da jeg gikk på sykepleierskolen ble vi lært opp til at når du har tatt i et dørhåndtak, så er du skitten på hendene. Dette lever jeg opp til både på jobb og på privaten (altså, ikke når jeg er hjemme eller på besøk hos venner da). Jeg legger også papir på toalettet på offentlige og halvoffentlige toaletter. Inkludert toalettet på jobb, noe som har vært en kilde til latter på jobben ved flere anledninger ;)


2. Jeg har støv og rot på hjernen. Hadde jeg hatt tid og overskudd til det, så skulle jeg gjerne vasket og ryddet hver dag. Heldigvis har jeg ikke heelt tvangstanker på dette, og klarer såvidt å se på at det er litt støvete og skittent i noen dager. Men jeg MÅ støvsuge og vaske badet minst to ganger i uka.


3. Jeg hater å trene på treningssentere. Jeg må bare innrømme at jeg er støttemedlem på treningssenteret som ligger ett minutts gange fra inngangsdøra mi. Da jeg var ungdom var jeg med på det meste, og trente minst 4 ganger i uka. Siden den gangen har jeg vært støttemedlem på diverse treningssentere flere ganger. Denne gangen skal bli den siste.. Hvis noen hører meg nevne at jeg vurderer å melde meg inn på et treningssenter ved en senere anledning, så kan dere fint minne meg på at det er en DÅRLIG ide!!


4. Jeg er stort sett lykkelig hver dag. Jeg har nok alltid vært en ganske positiv person, og har ikke så mange svingninger i humøret. De fleste dagene i livet mitt føler jeg at livet smiler, og da må man jo smile tilbake ;)


5. Jeg kjeder meg fort hvis jeg er alene. Jeg er en ganske sosial person, og elsker å være sammen andre mennesker.


6. Jeg er ganske økonomisk av meg. Da jeg var liten var broren min veeldig økonomisk av seg, mens jeg brukte opp alt jeg hadde + litt til. Etterhvert har jeg heldigvis blitt ganske så økonomisk av meg jeg også. Jeg er lært opp til at man bare kjøper hus og bil på kreditt, alt annet dropper man å kjøpe eller sparer til. Dette lever jeg etter, og dette prøver jeg også å lære opp pappaen til Daniel til å leve etter. Hehe..


7. Jeg er ganske lat når det kommer til stykket, og elsker å ligge på sofaen med pcèn foran meg.

Det var en liiten bit av meg. Da sender jeg stafettpinnen videre til:
Marie og
Siv

2 kommentarer:

marteanne sa...

Hehe, tror jeg kan signere på alle disse - bortsett fra den om ryddinga. Der kommer jeg litt til kort... Særlig 1 og 7 kjenner jeg meg godt igjen i. Og 3 og 6 og 5 og 4... :-)

Karianne sa...

Ny utfordring til deg på bloggen min. Takk for sist!!