torsdag 10. desember 2009

Dagens kalendergave


Ja, nå trodde du kanskje at det var jeg som var så heldig å få denne fiine kalendergaven. Men neida, det var nok ikke jeg som var så heldig.. Det var min kjære, hehe.. Han er jo så flink til å bake, så da syntes jeg at han måtte ha et fint kakefat. Jeg måtte innrømme for han at jeg hadde veldig lyst på denne gaven selv, og at det derfor var litt en fellesgave. Men jeg poengterte for han at om han noen gang skulle forlate meg (for en yngre dame selvsagt), så skal han få med seg det fine kakefatet ;)
Jeg så dette fatet første gang på bloggen til Marie, og fant ut at jeg måtte se om de ikke hadde det på ikea her i Norge også. Ikke bare er fatet fint, det er prisen også. Hurra for billige og fine ting!!
Jeg må legge til at jeg fikk en fin gave jeg også altså. Jeg fikk noen sysaker som har stått på ønskelisten, og en sjokoladenisse. Tusen takk Erling!

6 kommentarer:

Elin sa...

Oj!! Det var nydelig!!
For en snill kjæreste du er som hadde latt han fått det om han pakket sekken sin, jeg hadde garantert beholdt det selv hihi :)

Og nå fikk IKEA lista mi enda et punkt... Stakkars mamma som skal på shopping for meg til helga! Men det fatet blir kjempeflott på bordet mitt i jula :D

Merete sa...

Så koselige at dere gir kalendergaver til hverandre. Her skraper vi kun flaxkalender vi. Men vi venter selvsagt toppgevinst ;)

Fatet er kjempefint.

Supersøt Daniel i innlegget under.
Jeg føler meg ofte som pakkesel når jeg kommer bærendes på både unge (i bæretøy), poser og veske. Men så praktisk da :)

Gøril sa...

Kjempefint kakefat ja. Kanskje jeg skal herme neste gang jeg skal på IKEA. Jeg bor bare 10 min unna, så jeg kan dra ditt titt og ofte ;-)
Ikke bra for kontoen min da.

Snill kjæreste er du ja, det er sikkert.

Klem :)

mona sa...

Elin: Hehe.. Det kan hende at jeg sniker det unna hvis min kjære faktisk pakker sekken en dag ;) Hysj, hysj... Nei, vi får satse på at han blir værende, så kan vi nyte kakefatet sammen til vi sitter på gamlehjemmet. Eller, jeg kan nyte det her hjemme mens han er på gamlehjemmet (han er noen år eldre enn meg ;))...

Anonym sa...

Hei..
Nydelige bilder av Daniel, han e til så spise opp :)
Mona det kakefatet e bare nydelig, synd vi ikke har ikea her, ellers hadde æ løpt å kjøpt:.
Vi bare gleder oss til dere kommer, Mikael, Anne og Mico Daniel kommer også den 22 des, å blir i jula :)blir rart med små troll igjen i stua :)
klem Stig og guttan hilse

ThomasL sa...

Ikke et vondt ord om kakefatet. MEN Mona vet inderlig godt at hun ikke blir forlatt verken for noen yngre eller eldre kvinne. Så jeg mener å kunne konstatere at dette er ikke BARE en gave til hennes kjære, men kanskje først og fremst noe hun ville ha på bordet selv. Hva skjedde med kalender gaver som dvd`ene "Tromsø IL 1999 - 2009", "Die Hard" Triologien, "Dirty Babes in small bikinis", tappekran på kjøkkenbenken eller prosjektor???? Der snakker vi kallendergaver..... men de selges ikke på IKEA da.....enn så lenge....