onsdag 9. desember 2009

Dagens utflukt

Dagens utflukt gikk til Drammen. Jeg skulle kjøpe en brukt tallerkenhylle som jeg fant på finn. Ah, jeg gleder meg til å få malt og ordnet den. Hvis den blir fin så blir det garantert et innlegg ;)

Når vi først var i Drammen måtte jeg jo benytte sjansen til å gå på Stoff og stil :) Det var jo et lite paradis for en ekte husmor som meg (!?) (tanken slo meg at jeg lever i feil tiår, jeg skulle jo vært en skikkelig husmor på 60 tallet. Eh, hvis jeg hadde sluppet å lage middag da..) Jeg kjøpte med meg en del applikasjoner og noen fine bånd, og så fikk jeg endelig tak i oppskrift på multipose. Hvis jeg får til å sy en multipose eller flere, så blir det nok et innlegg om dette også. Hehe..

På vei hjemover stoppet vi på ikea. Nok et paradis for en småbarnsmor! Daniel og jeg benyttet sjansen til å spise litt, og siden det var gratis middagsglass til barna, fikk Daniel for første gang smake skikkelig middag. Valget falt på pasta penne med tomat og squash, og Daniel virket ganske så fornøyd. Daniel fikk sitte i en handlevogn for første gang i dag også, noe som virkelig falt i smak. Han var storfornøyd og smilte og lo hele veien. Han sjarmerte folk over alt, og nøt all oppmerksomheten han fikk.
Jeg er meget fornøyd med dagens handel. Jeg fikk unna noen flere julegaver og kalendergaver, og så fikk jeg kjøpt noen småting til Daniel.

Da vi parkerte hjemme fant jeg ut at jeg ikke orket å gå to turer til og fra bilen. Så jeg rigget Daniel til i meitaien, slang stelleveska over skulderen og dro med meg tre stappfulle tunge ikeaposer. Halvveis til leiligheten angret jeg bittert, og lurte på hvordan jeg skulle komme meg hjem. Jeg ringte til og med pappaen til Daniel, men han hadde ikke kommet hjem fra jobb enda, så da var det bare å karre seg videre. Hehe..

I kveld har vi vært på besøk hos Alf og Gøril, hvor vi fikk servert deilige julekaker. Vi var så heldige å få med oss en tripp trapp stol, som Daniel er så heldig å arve. Den skal stå hos mormor og morfar til vi bytter ut sofus barnestolen vi har i dag. Det er så supert å arve ting!!! Tusen takk :)

Daniel er meget fornøyd liten herremann som får sitte i handlevogna

3 kommentarer:

¤ Mini&moi ¤ sa...

Næmmen har dere vært på utflukt til Drammen!? Du får si i fra neste gang du skal på utflukt hit så kan du få omvisning.Hehe...
Må si jeg ble lettet når du skrev om sprinkelsengbeskytteren. Da er det jo ikke så halvgærent uten allikevel;-)

Ha en fin dag med sjarmøren din.

¤ Mini&moi ¤ sa...

Og forresten, den bokhylla har jeg kjøpt på Ikea. Det er sikkert 4-5 år siden, så tror ikke du finner en identisk nå, men kan jo tenkes de har noe lignende fortsatt:-)

Marthe sa...

William satt i handlevogna for første gang i går han også, men det var så som så med stødigheten. Den stakkars lille fyren klamret seg fast med hendene sine, så jeg måtte støtte han litt :o)

Gleder meg til å se bilde av tallerkenhyllen! M