lørdag 19. desember 2009

Dagen i dag - lørdag

I går kastet mor opp x antall ganger i løpet av kvelden og litt utover natten. Heldigvis har formen vært stigende siden det, selv om kvalmen og slappheten fortsatt henger litt i. Spysyken er alstå noe av det verste som finnes, ingen tvil... Daniel og pappaen til Daniel er heldigvis fortsatt friske, og vi krysser fingrene for at det varer.

Daniel kom hjem kl 12.30 i dag, etter en natt hos mormor og morfar. Det var så deilig å se han igjen!! Ifølge mormor har han oppført seg eksemplarisk og bare vært i godt humør. Han sjarmerte også noen venner av mormor og morfar som de var på besøk hos i går kveld.

I ettermiddag fikk vi besøk av grandonkel Knut. Det var faktisk første gang Daniel fikk hilse på Knut, så det var veldig hyggelig. Mor var ute med vaskekluten og vasket over alle dørhåndtak osv før han kom, hendene til mor og far ble spritet godt, og ingen klemmer ble delt ut. Vi satser på at vi ikke har smittet noen..

Nå er det jo lenge siden jeg nevnte at Daniel var oppe på tærne. Etter den gangen tok det lang tid før han gjorde det igjen. Men de siste ukene har han gjort det mer og mer. I dag fikk mor også knipset noen bilder av dette, så dagens bilde er av Daniel som står på tærne :)

2 kommentarer:

Siv Iren sa...

Hihi, ser ut som han tar push-ups:)

Godt å høre at du er bedre. Matlysten er ikke helt på plass her heller, men tror jeg kan overleve på farris ganske lenge.

Håper du blir tilbake i god form så fort som mulig, er ikke noe særlig å hangle når man skal ut å reise.

Gøril sa...

Ja, ser ut som han driver på med armhevinger, med stor glede også.

God bedring.