fredag 18. desember 2009

Alene hjemme og syk..

Det er heldigvis ikke Daniel som er syk og alene hjemme da..
I dag begynte dagen tidlig. Daniel og jeg leverte bilen på verksted (det var noe galt med låsen i døra, heldigvis gikk det på garantien). Vi ventet i nesten to timer før bilen var ferdig, så kjørte vi ut i provinsen til Daniel sin mormor og morfar.
Der begynte jeg å male litt på tallerkenhylla. Underveis ble jeg kvalm, så jeg fikk ikke malt så mye. Jeg trodde det skulle gi seg igjen. Men etter å ha satt igjen Daniel hos mormor og morfar og kjørt hjem igjen, var jeg fortsatt kvalm. Derfor dro Erling alene på julegløgg (vin) til noen venner. Og jeg må si at jeg var glad for at jeg ble hjemme da jeg hang over doskålen her for litt siden. Er kjempedårlig, og synes meget synd på meg selv :(
Håper ikke jeg har smittet Daniel da. Æsj, han burde jo fått morsmelka fra meg i natt, så han kunne fått litt antistoffer.. Må si at det er deilig å slippe å passe på han nå da..

Daniel sjarmerer gutta på bilverkstedet

3 kommentarer:

Regni sa...

God bedring, håper det er noe som går fort over. Du har sikkert ikke mer tid til å være syk enn noen av oss andre travle mammaer sånn rett før jul. Herlig bilde av Daniel! :-)

Elin sa...

Huff huff :(
Masse god bedring Mona!!

Klart tøffe gutten sjarmerte bilmekanikerne!! :D
Og kanskje han syntes at de også var litt tøff :)

Krysser fingrene for at Daniel ikke blir syk!

Gøril sa...

Isj, spysyken er verste sort.
Håper du blir fort frisk, og at Daniel slipper. Herlig bilde av han forresten :)