torsdag 17. desember 2009

Brrr...

I dag var det jammen kaldt!! Daniel og jeg gikk en lang tur sammen med Ida & Sarah og Line i dag. Det var så kaldt at mor følte seg halvt ihjelfrosset da vi kom hjem igjen. Heldigvis lå Daniel varmt og trygt i skinnposen sin i vogna. Det eneste som var iskaldt på han da vi kom hjem var kinnene og den ene hånda, som han absolutt ikke ville ha nedi posen (han hadde selvsagt votter på altså, men hånden ble kald allikevel).
En ting er ihvertfall sikkert, og det er at strømpebuksa skal frem i morgen. Jeg fant også ut at jeg trenger en skikkelig varm vinterjakke. Spørs om ikke mor må ut og kjøpe det når det blir salg en gang på nyåret.. Det dukker liksom opp noen nye behov når man har fått barn og plutselig skal oppholde seg så mye utendørs. De siste ti årene av livet har jeg jo stort sett bare vært lenge ute når jeg har vært på fjellet om vinteren. Og da har man jo på seg boblebukse og superundertøy..

Det beste er vel kanskje å holde seg inne i den varme, gode stua og titte ut på alle de kalde menneskene utenfor!!?

4 kommentarer:

Gøril sa...

Ja, skikkelig kalde dager nå. Blir litt misunnelig på de små som ligger og har det så godt i vognen sin ;)
Må nok investere i en god boblejakke jeg også, ellers fryser man veldig i disse dager..

God klem fra meg.

Elin sa...

For et fint bilde av Daniel!!

Her har vi hatt innedag idag. Det er så kaldt at jeg har ikke klart tanken på å gå ut en gang, 21 minusgrader... Vinteren har virkelig fått et godt grep!
Nei da er det bedre å kose seg inne med fyr i ovnen :)

Tusen takk for tipset om Picasa! Det kommer til å bli brukt på fremtidige bilder på bloggen!

Klem!

Mariann sa...

Brrrr, ja - var rimelig kaldt å komme hjem gitt. Jeg skal ned i kjelleren og lete frem ullundertøy i morgen. Jeg er en skikkelig frysepinne. Utrolig koselig bilde av Daniel, ser ut som han står og funderer over livet. God helg til dere. KLEM

Renathe sa...

Tusen takk :)