onsdag 16. desember 2009

Australia reunion

I dag har Daniel og jeg vært på en liten reunion med jentene som jeg bodde sammen med da jeg var i Australia. Jeg tok et semester av studiene i Brisbane, noe som virkelig kan anbefales. Vi hadde et herlig halvår, som vi absolutt ikke ville vært foruten.
Det var utrolig koselig å være alle jentene samlet igjen, og mye har forandret seg siden de glade dager down under. Mariann venter barn nr to om tre uker, Malin er snart ferdig jordmor og Marie lever livets glade dager og reiser fortsatt hit og dit.

Pappaen til Daniel og jeg vurderer å reise til Australia en tur når Erling har pappaperm. Men vi er veeldig ambivalente, og forandrer mening stadig vekk. For det første er det usikkert om Erling i det hele tatt får tatt pappaperm, for det andre er økonomien knapp siden jeg skal ha flere mnd permisjon uten lønn, og for det tredje så er det en laang reise for en liten kar. Det som taler for er selvsagt at det ville blitt en fantastisk tur, at vi har flere vi kan besøke der nede, og hvis vi ikke drar nå, så tipper jeg at vi ikke får reist til Australia før barna har flyttet hjemmefra. Hva ville DU ha gjort?? Alternativt tipper jeg at vi tar en liten tur til syden, og prøver å få med et vennepar eller to.

Jeg måtte selvsagt grave frem noen bilder fra Australia. Jeg hadde ikke mange digitale bilder, men fant noen på mailen min. Disse bildene er fra vi besøkte en god Australsk venninne på gården til foreldrene hennes. Fantastisk opplevelse!!Og her er et bilde av gullet i dag. Han syntes det var så morsomt da han åpnet og lukket denne skuffen hjemme hos Mariann. Det var morsomt helt til han klemte fingeren i åpningen.. ;)

4 kommentarer:

Marie sa...

Hmm... Jeg stemmer for "Ja til ny Australia-tur!"
Tror det sitter noen der som har veldig lyst paa besoek! ;)

Elin sa...

Om det hadde vært meg som hadde hatt ditt dilemma, så må jeg bare være ærlig å si at nei jeg hadde ikke kommet til å tatt meg råd til det... Hadde nok kommet til å tatt en litt billigere ferie og spart penger til noen ekstra måneder permisjon. Neppe det svaret du ønsket å høre, i og med at det lyser igjennom at du har veldig veldig lyst!

Men ellers så så det ut som du hadde det helt herlig på de bildene ( og jeg forstår veldig godt at du har lyst til å dra tilbake!!). De fikk meg til å lengte enda mer etter sol og varme, her jeg sitter med 16 minusgrader utfor husveggen :(

Og nydelige lille Daniel som utvikler seg i en rasende fart <3 Ikke så rart at det blir litt au-au på små nysgjerrige barnefingre. Det hører dessverre med.

Forresten, hvordan får du lagt inn linken til bloggen din på bildene dine??

Klem!!

¤ Mini&moi ¤ sa...

Det hørtes spennende ut! Jeg har alltid hatt en drøm om å reise til Australia. Ordner det seg økonomisk og dere tror dere kan klare den lange reisen, ville jeg nok reist. Hvor lenge skal du ha permisjon forresten?
Kjenner til det au-au-problemet ja. Føler jeg sitter med hjertet i halsen hver gang Vetle gjør noe han ikke kan;-)

Ha en fin dag!

Laila sa...

Australia er jo et fantastisk kontinent med MYE å oppleve, og no kan Daniel sove i sånn hengeseng på flyet, noko som stemmer for. Men økonomi er jo alltid et spørsmål.. Samtidig tenker at du ikkje må tenke at det ikkje kan bli om nokre år. Da vi dro nedover var det en 2 åring på seterekka bak og han tok flyturen kjempe fint. Vi drøymer om laaaaang seiltur om nokre år:)

Her blir det og mykje fall og knall om dagen. Er litt dilemma i fht kor mykje ein skal legge til rette så dei ikkje skader seg og kor mykje dei bare må prøve og erfare, synes eg.

God helg snart:)