søndag 20. desember 2009

Søndag

I dag er en slapp søndag hjemme hos oss. Egentlig skulle vi kjøre til Vestby på besøk til Anne Marte og Rolf som er sørover for jula. Men siden jeg muligens er smittefarlig enda, og fortsatt slapp og uggen, valgte vi å bli hjemme :(
Vi har fortsatt noen julegaver som skulle vært kjøpt, så vi vurderer å kjøre ut på en bitteliten shoppingtur da. Akkurat nå har Daniel en liten middagslur, så vi får se om vi drar når han våkner igjen.
Under ser du Daniel sin nye måte å leke på. Han vil helst reise seg opp på knærne langs det meste. Jeg er spent på hvor lang tid det tar før han prøver å reise seg helt opp.. Hvis du synes at det ene øyet til Daniel ser litt rart ut, så er det nok en øyebetennelse på gang igjen. Han er ihvertfall hoven og litt rød på det ene øyet..5 kommentarer:

Siv Iren sa...

Så flink han er da! Er morsomt å se hvordan de utvikler seg nå. Å stå på knærne tror ikke jeg Mali aner hva er en gang:) Gleder meg til å ses en gang etter nyttår!

Gøril sa...

Jeg tror ikke det er bare Mali som ikke aner hva å stå på knærne er ;-)
Han er tidlig ut med det meste, søteste Daniel.
Blidingen :)

Elin sa...

William vet ikke hva det vil si å stå på alle 4 en gang... Tihi ;)
Nei, Daniel er en flinkis!!
Man er forresten smittefarlig i 24 timer etter at man har kastet opp siste gang, så vil tro du ikke utgjør noen fare for andre lengre ;)

Ha en fin kveld!

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann! Haaper du föler det bedre naa Mona! Skikkelig kjipt med spysyke... huff a meg, det er det verste JEG vet. Kan jo nesten föde i stedenfor aa ha omgangsyken jeg!
Ja, knerten er tidlig ute med det meste ser jeg! hvor gammel var du da du gikk?
Ha en fin kveld:)
Heidi.

mona sa...

Elin: Der jeg har jobbet har vi tatt utgangspunkt i at man er smittefarlig inntil 48 timer etter siste oppkast eller diare. Men godt mulig at det ligger en liten sikkerhetsmargin inne der..

Heidi: Ja, jeg vil nok heller føde enn å ha skikkelig omgangssyken jeg også. Det er rett og slett FORFERDELIG!!
Jeg gikk rundt bord og sånn da jeg var 8 mnd og gikk da jeg var 10 mnd. Jeg tipper at Daniel er littegrann tregere enn sin mor, han var ihvertfall noen uker senere ute med å krype ;)