fredag 20. november 2009

Vann, det beste som finnes

Endelig har vi funnet noe som er like godt som morsmelk.. Daniel elsker å drikke vann fra koppen :) Vi prøvde litt vann til maten for første gang her om dagen, og det var en hit med en gang.
Er det ikke utrolig å tenke på at det ikke er mange år siden så og si alle babyer fikk sukkerholdig saft på flaska??!! Jeg husker ihvertfall at noen barn jeg kjente, fikk med seg en flaske med saft i senga når de skulle sove. I dag føles dette helt utenkelig, ihvertfall for meg.. Nei, vi får satse på at Daniel fortsetter med å være glad i vann. Så lenge han læres opp til at vann er hovedtørstedrikken fra start av, så satser jeg på at det ikke blir noe problem på leenge enda.


6 kommentarer:

Siv Iren sa...

Ja det er jammen meg ganske sykt å tenke på! Jeg må jo bare si at jeg kjenner noen som fortsatt gir det, men det er vel heller unntaket enn regelen. Mine barn har aldri og kommer aldri til å få det. Her i huset har vann fungert supert:) Eneste hun maser om å få er juice, og det er jo ikke akkurat det verste. Kanskje på tide at Mali før prøve litt vann også:)

Siv Iren sa...

Har Daniel fått lusekoftebody? :)

Elin sa...

Etter å ha hatt et barn som nektet vann (ja da mener jeg nektet, for hun drakk det bare ikke) så er jeg sjeleglad for at nr 2 ser ut til å drikke vann uten noen problemer!
Veldig kjekt å høre at Daniel liker det også! Det er jo det aller beste :)

Gøril sa...

Her er vann foreløpig bare æsj, men vi prøver litt hver dag, for jeg har bestemt for lenge siden at det skal vi like ;-)

Anonym sa...

Mine barn(mamma og onkel til Daniel) fikk aldri sukkervann på flaske. Det var heller ikke så vanlig den gang. Det var nok mer vanlig når jeg selv var baby. Dere brukte forøvrig aldri flaske heller. Når ammeperioden var over fikk dere vann fra kopp. Vi brukte ikke saft heller. Jeg var veeeldig streng for jeg var redd for tennene. Og det var vel takket være det at det ikke ble noen hull. Så fortsett med vann Daniel. Hilsen mormor.

Lisali sa...

Hei Mona:) Jeg har sendt deg en utfordring på bloggen min:)