torsdag 19. november 2009

Besøk fra Båtsfjord

I dag fikk Daniel og jeg besøk helt fra Båtsfjord, ikke dårlig :) Det var utrolig hyggelig, og tiden gikk litt for fort. Sist vi så Anne Marte lå Daniel trygt i magen til mamma. Vi håper det ikke blir like lenge til neste gang vi ses!
Anne Marte er en god venninne av meg, og man kan vel trygt påstå at det er min skyld at hun i dag bor i Båtsfjord. Da jeg fikk et lite innfall og søkte jobb i Finnmark for noen år siden, søkte jeg like godt jobb for Anne Marte også. Hihi.. Til mitt forsvar satt mannen i hennes liv der oppe, så da kan man vel si at det ikke var så galt allikevel.

Ellers kan jeg melde om at formen er den samme som den var da jeg våknet i morges. Så dagen har vært helt ok med litt paracet innabords. Jeg er meget fornøyd med at jeg ikke har blitt værre, og satser på å være bra igjen i morgen..

Snart får vi besøk av tante Hilde. Ikke dårlig med besøk både fra Vadsø og Båtsfjord på en dag. Vi gleder oss stort!

2 kommentarer:

Bine sa...

Hehe, høres ut som noe jeg kunne funnet på å gjort det ;) Koselig med besøk da!! :-)

Ja, jeg er treg på bloggen for tida, synd og skam. Liker jo å blogge og har mye å fortelle/bilder å vise for tida, men det er denne tida som ikke strekker til alltid + at jeg har begynt å strikke, hoho! Får jo ikke lest så mye hos dere andre heller, savner det og skal prøve å skjerpe meg! ;)

Håper dere har det bare bra! :)

Elin sa...

Så koselig da!!
Flaks for henne at du søkte jobb for henne der oppe ;)
X fingrene for at du føler deg bedre i morgen! Om ikke, så håper jeg influensaen ikke blir verre en den er nå!!
*klem*