onsdag 18. november 2009

Nytt trekk til stolen

I kveld har Daniel vært sammen med mormor (og delvis sammen morfar), mens mor og far har vært ute og spist med noen venner. Vi var på Delicatessen på Grünerløkka, hvor de har nydelig tapas. Nå var det lenge siden mor og far hadde vært ute å spist, så det var på tide.
Far ble igjen for å ta et ekstra glass med vin, mens mor dro hjem kl 21. Mormor og morfar bor jo et stykke unna, og mormor skal tidlig på jobb i morgen.

Siden mor ble sittende her alene i kveld har hun benytten sjansen til å sy ferdig puta til stolen til Daniel. Jeg var ikke så veldig fornøyd med stoffet i utgangspunktet, og syinga var litt vanskeligere enn først antatt. Men jeg synes da at den ble bedre enn hvordan den var fra før :)Her er Daniel første gang han prøvde stolen sin, etter at mormor hadde malt den.


Her er puta med det nye trekket

3 kommentarer:

Gøril sa...

Kjempeflink du er til å sy. Ble jo kjempetøft jo!
Godt at dere fikk en koselig tur ute på byen, tapas er bare såå godt.

Ha en god torsdag Mona.

Stor klem

Heidi Margrethe Wangen sa...

Wow, det ble jo knallbra jo! Du er jammen flink aa sy maa jeg si:)
Koselig med tur ut for mor&far! Gleder meg til vi skal til Bergen i julen. Barnevakt og kanskje ut og spise sushi en dag? Hadde gjort susen det;)
Ha en fin torsdag!
KLEM Heidi.

Elin sa...

Så flink du er!!
Puta og stolen ble kjempeflott!!
Så koselig at dere har fått vært ute og spist sammen! Så langt er vi ikke kommet her i huset... Men gleder meg til vi får anledning til det :)