onsdag 11. november 2009

Nye, fine strikkaklær

I dag har Daniel vært i fin form. Han er fortsatt litt tett i nesa si, men virker ellers å være frisk som en fisk. Derfor tok vi sjansen på en aldri så liten tur i boblebadet sammen med Eirin & Helene. Deilig! Etterpå spiste mødrene en god lunch, mens barna sov søtt i vognene sine.

I ettermiddag kom mormor en tur innom med kjempefine gaver. Hun hadde med en strikka genser med matchende lue til, som min kusine, Ulla har vært så snill å strikke i gave. Dette passet perfekt, og Daniel ble kjempefin (det er ikke satt i knapper enda, men det skal vi gjøre i morgen)! Tusen takk til Ulla, og til tante som har montert det!!
I tillegg hadde mormor med en bukse, som hun har strikket selv på bestilling fra Daniel sin mamma ;) Hun holder på med å strikke jakken som hører til buksa også. Det er så supert med strikkede klær!!


Se så fin Daniel ble!!!
Daniel ble veldig glad for et lite besøk av mormor!

3 kommentarer:

Gøril sa...

Helt enig, strikkede klær er helt supre.
De var kjempefine, og Daniel er som vanlig smellsøt.
Godt å høre at han er så fin i formen igjen.

Laila sa...

Å så kjempe deilig heimestrikk. Daniel er jo bare nydelig!
Har sjølv litt på bestilling - vi er så heldig så har nokon som strikkar til oss:)
Ha ein finfin torsdag!

Beate Kristine sa...

Nyyydelig! Elsker hjemmestrikk! Det ligger så mye kjærlight i det :D
Så godt at "dere" er bedre igjen! Ikke noe særlig m feber og sånt :( Saltvann funker forresten best for å løse opp snørr, gørr etc i nesa - når de er tette i nesa får man skikkelig nesespray i dråper. Superkjekt, for det funker sikkelig! Noe herk med sånne desperate nattetimer :(