torsdag 12. november 2009

Cafe og sovetull

I dag har Daniel og jeg vært på cafedate med to av mine kollegaer. Turen gikk til Påfyll på toppen av Grünerløkka, hvor de har plass til vogn og god kaffe. Det var veldig koselig, og Daniel var stort sett veldig fornøyd selv om han hadde sovet litt lite. Bare man får nok oppmerksomhet er man fornøyd nesten uansett ;)

I kveld har han ikke vært like fornøyd. Han tuller litt med legginga for tiden, og det har ikke akkurat blitt bedre etter at han var syk. I kveld prøvde jeg en ny strategi hvor jeg stelte han i good tid før han skulle legge seg, ga han grøt etter dette, og lot han sitte oppe til han begynte å virke trøtt. Jeg kan vel ikke si at det var stor suksess, siden det tok 1 time og ti min fra jeg la han i sengen, til han sov.
Han lå først og styret ganske lenge, så begynte han å bli sinna. Da han ble sint gikk jeg inn og ut noen ganger, før jeg prøvde meg på å gi pupp igjen. Dette hjalp visst ikke, og det endte med at jeg lot han få være litt oppe inne på rommet. Da var han blid som en sol og smilte fra øre til øre. Han ble imidlertid like sint da vi prøvde oss på sengen igjen. Men da mor prøvde seg med puppen nok en gang falt han endelig til ro.
Jaja, vi får satse på at det bare er en periode, og at han går tilbake til gamle vaner igjen snart ;)

Jeg er spent på om han våkner like mye som han har gjort de forrige nettene i natt da. I dag virket han ikke så tett i nesen, i tillegg spiste han litt grøt i dag. Han har ikke villet ha hverken middag eller grøt mens han har vært syk. Vi krysser fingrene!

Daniel koser seg på fanget til Benedicte


6 kommentarer:

Gøril sa...

Sovetull er bare tull ja. Her har vi også en liten sovetulling i dag. Plutselig hører jeg en som ligger og jodler i sengen og er mest våken i hele verden tror jeg, tross for at hun har spist en god porsjon grøt også.. Hun her sovnet så søtt kl 19.00, men lys våken fra 22-23.
Vi satser på at dette er forbigående Mona, og at de i morgen legger seg til rett tid og sover søtt store deler av natten.

Klem

Beate Kristine sa...

Hehe - samme hos oss. Og når hanendelig sovner tror vi han er lagt, men nei M tar seg bare en lur han. ;) Supervåken og solstråle klokka 22. Har hatt så mye tull i det siste at vi har flytta sovevogna fra balkongen og inn i stua så mor kan enkelt og greit dra vogna att og frem til han sovner i stedenfor alt det andre man kan gjøre. O_o

Elin sa...

Usj, skulle tro du hadde skrevet en tilstandsrapport fra denne heimen når jeg leser om sovinga... Tar lang tid før han sovner for natta og har vært mye våken om natta den siste uka mens han har vært syk.
Det er så slitsomt når det står på! Men ååh så deilige de er når de våkner midt på natta med det største å beste gliset man kan tenke seg til ;) Nytter jo ikke å bli irriterte på de da hihi :)

Regni sa...

Jeg slenger meg på i rekka som innehaver av sovetulling. Her tar også legginga opp til en time for tiden. Hun har jo også vært syk, og har kommet litt ut av rytme på grunn av det tror jeg. Håper det går seg til hos dere snart! Kafétur så koselig ut forresten. :-)

Bine sa...

Kjenner meg sånn igjen i det du skriver om nattesøvn der. Vi har også hatt en periode med søvnvansker.. Denne runden pga tannfrembrudd.... hvorpå diare hele tiden pga det... hvorpå bleieutslett pga det... Så ble det endelig bra, og nå er han blitt forkjølet. Har heldigvis hatt 2 fine netter på rad, så håper det fortsetter!!
Håper virkelig det snur for dere også! :-)

Stor helgehilsen fra oss!

Siv Iren sa...

Jeg er glad jeg ikke kan melde meg inn i den klubben, jeg fikk nok av sånt med storesøsteren;)

Men ja, er en vanskelig periode ofte i den alderen tror jeg. Jeg innbiller meg at de begynner å trenge mer rutiner og rytme på dagen, så det er oppskriften vi kjører her for tiden. Om det funker er jo noe annet.

Håper han legger seg fint i morgen:) Jeg må jo innrømme at jeg ikke syns det er festlig med nattevåkne barn nei:S