lørdag 28. november 2009

Jul i stua

Ja, da har mor funnet frem julepynten. Og gleden var stor da jeg åpnet esken med julepynt, og fant masse fin pynt som jeg hadde glemt.. Vi kjøpte jo litt pynt i fjor, i tillegg fikk vi litt i julegaver. Den ene fine tingen dukket opp etter den andre, og mor følte det som rene julaften :D
Nå sitter vi her med tente lys og koser oss i den julepyntede stuen...

Tidligere i dag var vi på trilletur med fetter Kornelius og mormor, noe som selvsagt var veldig hyggelig. I kveld har far laget nydelig hjemmelaget pizza, og nå skal vi snurre film i stua. Alt i alt må det vel sies å være nok en god dag. Håper dere andre kan si det samme!!

Jeg måtte jo ta noen bilder av gullet i kveld før han la seg. Han syntes nok at det var stas med julepyntenDenne fine telysholderen fikk vi i julegave fra tante Aina i fjor. Den var så koselig der den sto på bordet at jeg måtte ta et lite bilde

4 kommentarer:

Gøril sa...

Det er så koselig å pynte til jul. Og det høres ut som du fant noen gamle skatter også.
Alltid like morsomt. Jeg venter nok litt med å pynte her hjemme, men jeg tror det blir veldig koselig når jeg finner frem julepynten og lager julestemning her i huset :)

Klem

Laila sa...

Så deilig Mona! Her hengte vi og opp julestjerna og tente raude lys, så koselig. Er en deilig måned vi hr foran oss no. Og heldige oss som har permisjon - dette skal nytes! I fjor i desember, når rettebunkene bare vokste (er lærer), tenkte jeg mye på denne desember som snart er over oss.
God søndag til dokke!

Elin sa...

Denne tiden er bare så koselig!! Jeg gleder meg så til måneden vi har fremfor oss! Med juleforberedelser og masse tid til familiekos. Når julen begynner å nærme seg blir jeg som et barn - jeg elsker julen!
Her har vi også pyntet til advent med adventstjerne, adventsstaker, adventsduker og vintergardiner. Huset ble mye lunere med en gang! Har til og med fått en julestjerne på bordet!
Ser ut som go'gutten koste seg med å se på pynten! Det blir en spennende tid dette - for store og små!

¤ Mini&moi ¤ sa...

Det er gøy å pynte til jul. Har aldri vært så opptatt av det før, men nå er det kjempestas:-)

Ja, vi får nå se hvordan det går med treningen min, men jeg er topp motivert, og det hjelper da!
Synd med den avstanden ja. Litt langt å dra fra Drammen til Oslo hver gang man skal trille. hehe.