fredag 27. november 2009

FredagskosDagen i dag har jeg benyttet til å pleie forkjølelsen ved å vaske og rydde i leiligheten. Ah, jeg skulle ønske jeg hadde energi og tid til å vaske og rydde hver dag. Jeg skjønner virkelig ikke hvor alt støvet kommer fra her. Det er kanskje mye byggestøv i omløp siden leiligheten er ganske ny?? Jeg støvsuger og tørker støv minst to ganger i uka, men allikevel synes jeg aldri at det er bra nok. Når jeg en gang i fremtiden blir skikkelig rik (på mystisk vis, kanskje jeg har en hemmelig rik onkel i amerika?), skal jeg ha vaskedame på besøk hver dag. Tenk så deilig å alltid ha det helt strøkent!!!
Nå er ihvertfall leiligheten klar for at jeg kan finne frem julepynten i morgen. Jeg har egentlig aldri vært så veldig opptatt av interiør eller julepynt, men etter å ha entret bloggverdenen, så blir man litt inspirert. Nå gleder jeg meg til å pynte, og skulle gjerne kjøpt en del ny julepynt. Kanksje jeg kjøper litt på salg etter jul, så har vi litt mer til neste år!?

Nå sitter pappaen til Daniel og jeg og koser oss foran tvèn. Lysene er tent, og gullet sover søtt i sengen sin. Livet er herlig!!

God helg til alle sammen fra oss

2 kommentarer:

Gøril sa...

Vaskerdame skulle jeg mer enn gjerne hatt i huset her og. Vi abbonerer også ufrivillig på støv. Det er visst masseproduksjon til tider ;)

Godt å lese at det var en fin fredag, håper denne lørdagen var fin og at forkjølelsen er borte.

Jeg gleder meg også veldig til å pynte til jul.

Bine sa...

Vaskedame skulle jeg og hatt. Her går jeg hjemme i permisjon men jeg føler jeg ikke har nok energi til å holde orden hjemme, og blir så frustrert av det. Men skylder på den lille dumme leiligheten som er alt for liten for oss 3! Grr! Julepynt på salg - ja takk :-D Kjøpte en fin adventskalender på salg på Åhlens på fredag. :-)