torsdag 26. november 2009

Dagens utflukt

I dag har Daniel og jeg vært på utflukt til Kolbotn. Der traff vi Karianne & tvillingene, Ida & Sarah, og vi fikk også hilst såvidt på Mariann, Kjetil og Emilie. Etter å ha fulgt bloggen til Mariann i en god stund, var det veldig koselig å treffes. Og Emilie var like søt i virkeligheten som på bildene :) Vi får satse på litt bedre tid neste gang!
Etter å ha inntatt en liten lunch på senteret trillet Karianne, Ida og jeg en laang tur.

Da vi var ferdige på Kolbotn kjørte Daniel og jeg videre til Daniel sin mormor og morfar. Der fikk vi deilig middag før vi satte kursen hjemover igjen litt senere.
Jeg som igjen trodde at forkjølelsen hadde sluppet taket, fant ut at det har den visst ikke... Så nå er jeg snart klar for sengen. I morgen har jeg planer om å slappe av og kose meg hjemme sammen Daniel.

Dagens lille sjarmør


Daniel hilser på Emilie

Ida & Sarah


Karianne & Eline. Tvillingene har jo blitt så store siden sist :)
Er ikke Daniel heldig som har så mange søte venninner??!!

6 kommentarer:

Gøril sa...

Ja, de er kjempeheldige. Men de er også veldig heldige som får være sammen med en så søt gutt som Daniel. Tilde gleder seg veldig til hun kanskje en gang får susse litt på han ;-)

Ser ut som dere hadde det koselig, da. Håper du blir frisk snart og at du får en fin kosedag med Daniel hjemme i morgen.

Gøril sa...

Jeg mener at begge er heldige, ble litt skrivefeil i starten, hehe. Nå må jeg legge meg ser jeg.

Bine sa...

Så koselig da! :-)
Kjekt å ha mange søte venner ja!

Marie sa...

Saa soete! Zara har bare guttevenner, hun!
Ta en titt paa mailen din, jeg sendte deg en mail jeg fikk som jeg er litt usikker paa! Hva tror du? Er det saann det foregaar? Hmmm..

Mariann sa...

Takk for i går. Det var koselig å hilse på, selvom det ikke ble så lenge. Vi får avtale litt senere neste gang, så dere også rekker det ;-)

Ha en flott fredag og helg. Nå stikker jeg straks på kurs!!

KLEM (og en liten ekstra fra E til D)

Elin sa...

Storsjarmøren Daniel :)
Skjønner godt at jentene i Oslo holder seg til han jeg ;)

*klem*