onsdag 25. november 2009

Deilig permisjonstid!

Nok en herlig dag i permisjon!! Livet er jammen bra :)
I dag har vi vært på besøk hos Guro & William. Der fikk vi servert deilig lunch, og barna lekte på gulvet mens mødrene skravlet.
Hvis dere synes det høres ut som om vi bare nyter livet og koser oss om dagene, så har dere helt rett ;) Jeg skulle ønske at tiden kunne gått litt saktere, så kunne vi fortsatt dette livet leenge!!!

I kveld gikk faktisk leggingen som en lek. Daniel spant rundt i sengen i fem minutter, så tok det fem minutter til før han sov. Mitt heteste tips er at han var akkurat passelig trøtt i dag, mens han var litt for våken i går. Det er jammen ikke lett å få dagen til å klaffe perfekt hver dag... I går sov han litt sen og en ekstra lang siste lur for dagen, så det spørs om det var det som var problemet!?

Daniel og Helene sover godt i vognene mens mødrene kjøper med seg en kaffe for turen..


William og Daniel leker på gulvet, mens Helene sover søtt i vognen sin. Daniel var litt rampete i dag, og lugget William. Daniel sier at det var ment som kos, og sier "unnskyld William"!!

3 kommentarer:

Regni sa...

Høres ut som om dere nyter livet ja. Er enig i at permisjonstiden er helt herlig. Deilig å ha dagene til fri disposisjon, og være sammen med andre mammaer og de søte babyene deres. :-)

¤ Mini&moi ¤ sa...

Ser absolutt ut som dere nyter livet, ingenting bedre enn det:-)
For min del, føler jeg at mye av permisjonen har vært litt kjedelig, men det er fordi jeg ikke har noen venninner med barn. Ærlig talt kunne jeg sikkert prøvd hardere for å møte noen andre med barn, men jeg er muligens litt sjenert når det kommer til stykket.
Neste gang vi får barn blir det nok annerledes for da regner jeg med det er flere som har satt i gang reproduksjonen. hehe....
Så bra at sovingen gikk bedre.
Fortsett og kos dere med resten av permisjonen!

Gøril sa...

Ja, jeg føler meg virkelg heldig som får lov å være hjemme og gjøre det som er best i verden, å være mamma.
Og det å slippe stress og mas, og få lov å kose seg store deler av dagen, det gjør livet helt vidunderlig.

Ha en fin torsdag :)