mandag 30. november 2009

Daniel kryper

Jeg var ganske sikker på at Daniel kom til å hoppe over krypinga og gå rett på krabbinga, siden han har stått i krabbeposisjon i over to mnd allerede. Men så feil kan man ta... Han har jo kommet seg såvidt litt fremover en stund, men det har gått mest bakover. I går fant mor ut at hun kunne prøve med en leke foran han, og dra den lenger og lenger unna. Og jammen knakk han ikke koden.. Da klarte han det såvidt før han ble 7 mnd, men han er noen uker for sent ute for å slå sin mor (bare for å nevne det ;)). I skrivende stund farter han rundt på gulvet her, og nå har han oppdaget dekoderen og tvèn som han gjerne vil ha tak i. Hehe, nå kan du angre mor ;)

Legger ved en liten mørk videosnutt

6 kommentarer:

Gøril sa...

Åhh,så flink han er. Tildepus er milevis unna dette hun.

Ha en fin mandagskveld.

Siv Iren sa...

WOW! Så morsomt Mona, vi må snart møtes så Mali kan lære noen triks;) Hehe, ja nå kan du angre gitt :P
Han er så søt!

Elin sa...

For en flink gutt!!! :D Han kom seg jo ganske raskt fremover!

Krabbing og kryping kommer vi nok ikke til å se på en stund her i huset. Om han ikke plutselig knekker koden uten spesielt med øving!
Men en så lenge er jeg fornøyd med at han ligger mer eller mindre i ro ;) hihi.

¤ Mini&moi ¤ sa...

Så flink Daniel er. Vetle holder på slik dagen lang, så det er travelt her for tiden! Veldig gøy for han pirker på ALT. hehe:-)

Regni sa...

Så flink han er! Her i huset kommer vi nok ikke til å se noen kryping i nærmeste framtid. Men det er så morsomt å se hvordan Daniel er så kjapp med alt. Skikkelig racergutt du har fått! :-)

Mariann sa...

Oj, så flink lille Daniel er. Han kommer garantert til å ta igjen frøkna vår hvert øyeblikk. Hun har nesten knukket krabbetkoden nå, men det er en slags kombinasjon av kryping og krabbing som pågår her i huset. Ønsker dere en fantastisk juletid Mona, nå stikker vi til Egypt en liten tur. KLEM