onsdag 7. oktober 2009

Stolt eier av...

I ti år har jeg vært så heldig at jeg har kjørt mormoren til Daniel sin gamle fiat punto. Bilen har fulgt meg i tykt og tynt, og man kan trygt si at den har gjort nytta si. I gode venners lag har det hendt at bilen har blitt spøkt med, men vi har hevet oss over dette og vært fornøyd med den gode gamle puntoen. Da Daniel kom til verden var det nok mer enn en av mine venninner som lo av at vi fortsatt kjørte rundt i puntoen, og mine venninners menn og Erling sine venner lo nok enda mer. Hehe..

Jeg skal ikke nekte for at vi en stund har tenkt på at det kanskje var på tide med ny bil. Man tenker jo litt mer på sikkerhet når man har med seg barn, og dessuten var det jo litt styr å få stablet vogna inn i den lille bilen. Så da puntoen knela for et par uker siden, fant vi ut at tiden var inne for ny bil.

Men hva ønsker man i en ny bil? En ting jeg var sikker på var at jeg denne gangen skulle oppgradere fra en kassettspiller til en cdspiller. Jeg var også fast bestemt på at jeg ville ha servo. Ingen kan vel beskylde oss for å ha høye krav ;) Etter å ha tittet på litt forskjellige biler fant vi en Ford Focus stasjonsvogn som vi likte. Denne sto av alle ting i Gol...
Så i dag kjørte Daniel, morfaren til Daniel og jeg til Gol for å se på bilen. Den var veldig fin! Så nå er sparekontoen skrapa, og vi er stolte eiere av den fine bilen under :D
En stor takk til Daniel sin morfar for en fin tur i dag, og til Daniel sin mormor og morfar for et aldri så lite tilskudd til den fine bilen!!

Dette bildet kan Daniel le av og se på med sine barn og barnebarn om noen år. DEN bilen var mamma og pappa SÅ fornøyd med, haha..

Da vi ventet på at bilen skulle omregistreres kjørte vi til nærmeste cafe. Daniel var storfornøyd med å få hele den store bolla for seg selv. Neida, han fikk bare sleike av sukkeret på toppen, hehe... Han var ihvertfall fornøyd da han trodde at han skulle få en smak da jeg plasserte den der for å ta bilde. Om et år skal du få spise bolle med sukker på du og, Daniel! Bare så det er sagt, så fikk han ikke slikke på sukkeret altså ;)

Veldig fornøyd sjåfør!

Og såå fornøyd var Daniel med den nye bilen..


8 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Wow, slitan med ny bil! Saa herlig da! Vi kjörer en peugot 205 fra tidlig 90-tall... Ikke den sikreste, nei. Og det har blitt litt spöking om den ogsaa saa jeg skjönner godt hvordan dere har hatt det;)
Kos dere med ny bil!
KLEM heidi.

Elin sa...

Gratulerer så mye!!!
En flott bil dere har blitt eiere av!
Og det er moro med ny bil, det vet jeg alt om ;)

Elin sa...

Forresten, den ranglen Daniel har der er helt genial!!
Var/er favoritt-gnage-leken til både Lea og William :)

mona sa...

Takk :)
Elin; Daniel liker også den ranglen. Han gnikker gommene på den så det kommer sånn knirkelyd, hehe..

Gøril sa...

Grattis med ny bil Mona.
Den var smashing :)

Her har vi også den ranglen ;)

Regni sa...

Grattis så mye med ny bil, tenker det er herlig å kjøre rundt i et nytt glis!

Vi har ikke bil engang vi, låner bare ekstrabilen til foreldrene mine når vi skal ut og handle. Så det blir mye trilleturer her. Kan ikke nekte for at jeg får veldig lyst på en liten kjøredoning selv når jeg leser sånt som dette.

Håper dere blir fornøyde med kjøpet!

KArianne sa...

Gratulerer! Dette var vel på tide ja hihi:)

Siv Iren sa...

Gratulerer! :D