tirsdag 6. oktober 2009

Siklesmekker

Etter tips fra Gøril http://hjerteskatter.blogspot.com/ bestilte vi en liten bunke med siklesmekker fra lillemille.dk. Det kan virkelig anbefales! De er kjempefine :) Vi bestilte flere med forskjellig påskrift, både til Daniel og til å gi bort i gave. I tillegg bestilte jeg en bukse med Danny boy på rumpa og en smokk med navn. Smokken kunne vi forsåvidt ha spart oss for, siden Daniel ikke vil ha smokk..
Jeg var også veldig fornøyd med servicen. De hadde bl.a. skrevet en skrivefeil på et av smekkene. Jeg sendte mail om dette, og fikk nytt i posten tre dager senere.
Det var en liten anbefaling herfra :)


6 kommentarer:

Gøril sa...

Ja, de smekkene er så gode.
Tilde har maaange. Tror jeg bestilte nesten 30 stk. Men så er hun storgulper og megasikler også, så vi skifter ca 4-5 ganger daglig :)

Billig er det også, og servicen er topp :)

Og Daniel var helt nydelig på bildet der.

Elin sa...

De er så utrolig fine de der :)
Bestilte noen mens jeg gikk gravid, bl.a med navnet hans på, og skal snart legge inn en ny bestilling nå på både bukse, flere smekker til William og noen som skal gies bort i julegave(...)!
Men du, hvordan gikk det med toll og sånt tull?? Hørte noen som sa at de delte opp i flrer "pakker" sånn at man slapp unna det??

Gøril sa...

Det stemmer Elin. Man slipper unna tollen. De deler opp det i mange pakker :)
Ganske genialt.

Siv Iren sa...

Linken noteres;)

Heidi Margrethe Wangen sa...

De var veldig fine:) Her i gaarden har vi tenkt mer paa at ting skulle kunne arves videre saa eier ikke en eneste ting med navn paa... Likte velidg godt designen paa selve smekken ogsaa. Litt saann trekantet? Og veldig fin farge.
Ha en fin dag med fineste Daniel:)

Mariann sa...

Vi fikk en hel haug til jul av Kjetils onkel... med masse morsomme personlige tekster på og vi syns de er kjempekule. Har tenkt på det 100 ganger at jeg skal bestille til andre, men så langt har jeg aldri kommet... Ha en fin onsdag forresten :-)