fredag 30. oktober 2009

Shit, han er oppe på tærne!!

Ja, jeg tuller ikke.. Jeg sitter her foran symaskinen, og Daniel ligger på gulvet. Så syntes jeg at jeg så det i sidesynet, men tenkte at det ikke var mulig. Men joda, han sto med bare tærne og hendene i gulvet. Han deiset ned på matta igjen da mamma hoiet i begeistring, hehe.. Og han ville selvsagt ikke gjøre det samme igjen da mamma dro frem kameraet. Jeg måtte bare dele nyheten selv om jeg ikke har bilde ;)

5 kommentarer:

¤ Mini&moi ¤ sa...

Så sterk han er! Det er så gøy med sånne "store" små ting i hverdagen. Det er det beste med å være mamma rett og slett.
Ha en god helg!

Klem Ida

Heidi Margrethe Wangen sa...

Wow, han er en liten rakett han der. Kommer til aa gaa lenge för han er aaret tipper jeg;) Virker aa vaere nyskjerrig paa verden!
Ha en super helg!

Regni sa...

Wow! Er så imponert over hvor 'om seg' han er (om du kjenner til det uttrykket). Nå er han jo født i begynnelsen av mai, og snuppa mi i slutten, men her er det ikke skikkelig rulling enda engang. For en liten kraftkar, blir spennende å se hvor tidlig han begynner å gå ja! God helg til dere!

Mariann sa...

Det må jeg si....det var tidlig på´n. Emilie er ikke oppe på tærne ennå... Ønsker dere er flott fredagskveld. KLEM

mona sa...

Takk for hyggelige tilbakemeldinger :) Blir spennende å se om han går tidlig, ja. Det ville forsåvidt vært deilig for mor om han ikke var alt for tidlig ute da ;) Men hvis han er som sin mor, så går han når han er 10 mnd, og blir en liten apekatt.. God helg til alle! Klem