torsdag 29. oktober 2009

6 mnd kontroll

I dag har vi vært på 6 mnd kontroll på helsestasjonen. Det gikk veldig fint, og alt ser normalt og bra ut. Vekt 8380 gram, hodeomkrets 45 cm og lengde 67 cm. En ting som bekymret mor litt er at Daniel kun har vokst 1 cm i lengden på nesten 2 mnd. Men legen og helsesøsteren mente at det ikke var grunn til bekymring, og at de jo vokser i rykk og napp. Da får vi stole på det og satse på at han har strekt seg til neste gang.

Ellers har vi ikke gjort stort i dag. Vi har faktisk hatt et par dager helt uten avtaler nå. Noe jeg egentlig synes er deilig, men siden det var så fint vært etter kontrollen i dag skulle jeg gjerne hatt noen å trille tur sammen. Mor synes ikke det er like morsomt å trille tur alene...

Nå sitter mor og syr meitai, og jeg kan si så mye som at denne gangen har jeg ikke følt noe kall til å bli sydame. Egentlig tror jeg at jeg burde gjort dette en annen dag, for jeg det virker ikke som det er helt min dag i dag. Jaja.. Morfaren til Daniel sa så fint på telefonen at det gir jo et personlig preg på meitaien at undertråden plutselig skiftet farge midt i den ene skulderstroppen.


Daniel på matta i dag. Han klarer fortsatt bare å komme seg bakover :)

5 kommentarer:

Beate Kristine sa...

Åh - Hihi. Bare si at det skulle være sånn! Fikk du målene du ville ha fra MT'n min? Kanskje litt sent nå evt. Jeg tror jeg klarte å sende til utdaterte mailadresser - i hvertfall for Siv sin del. Vi var og vaset rundt med venninne i godværet i dag. Skulle visst at du også var ute på tur! Klem til deg :)

mona sa...

Jeg fikk dessverre ikke målene, nei. Det er nok litt for sent for denne mt`n, men kan gjerne få de allikevel. Jeg vurderer å sy en å gi bort i gave også. :) På denne har jeg bare prøvd meg frem på mål og fasong, er ikke så sikker på at den blir så bra...

Siv Iren sa...

Daniel er verdens blideste og søteste gutt altså. Han ser så innmari tøff ut der han står på kne!

Anne-Marte sa...

Nok en gang: Flinke Daniel! :-) (Kombikommentar til dette innlegget og det om "opp på tærne").

Sverre hadde ikke vokst noe i det hele tatt siden sist, han! (På lengden altså.) Og bare to cm siden han var fire mnd. Dessuten har vektkurven hans flatet veldig ut. Det er sikkert normalt. De har jo utviklet seg enormt på andre ting og er i mye større aktivitet nå enn for to måneder siden!

mona sa...

Anne-Marte: Det er siden vi var på 4 mnd fysio at han bare har vokst 1 cm. Men det høres jo ikke så galt ut hvis sverre bare har vokst 2 cm!