mandag 28. september 2009

Vi ser etter bil

I dag droppet Daniel og jeg svømminga. Mamma var så trøtt i morges, så det fristet mer å slappe av hjemme. Litt utpå dagen, når vi hadde våknet til liv, fant vi ut at vi skulle kjøre til Ski for å se på bil. Vi har sett litt på Renault Megane og Ford Focus, begge deler brukt og i stasjonsvogn. Vi har spesielt sett på en Megane, som jeg var interessert i å prøvekjøre i dag. Selvfølgelig var det ikke mulig å få se denne i dag, så da må vi kjøre tilbake senere denne uken..
Vi synes det er litt skummelt å kjøpe bruktbil, derfor tenkte vi at det var supert at det er to års garanti på denne. Noen som har gode eller dårlige erfaringer med de to overnevnte bilene kanskje?
Etter å ha tittet på biler gikk vi en liten tur på Ski storsenter. Derfra fikk vi med oss en boks med tannpirkere fra clas ohlson (veldig gode tannpirkere med bust på den ene siden, hehe) og et speil til å ha foran Daniel i bilen fra babyshop. Når vi først skulle kjøpe et speil slo vi like godt på stortromma og kjøpte et som så ut som en frosk med fisker i magen.
Jeg var så fornøyd da jeg pakket ut speilet på parkeringsplassen. Jeg satt Daniel i setet sitt og begynte å styre for å få hengt det opp. Daniel ble mere og mere sint siden han ikke fikk ta på og smake på frosken. Og mor ble mere og mere irritert fordi det var så vanskelig å stille inn speilet sånn at jeg kunne se Daniel i speilet mitt foran.
Det endte heldigvis godt, og det var jo ganske morsomt å se Daniel som satt og styret med smokkekjedet sitt før han sovnet. Da vi sto i det siste lyskrysset før vi var hjemme igjen tittet jeg på Daniel. Det tok vel sånn ca to sekunder fra han våknet til smokkekjedet var i munnen. Hehe, han er ikke interessert i å suge på smokken, men alt annet skal smakes og tygges på.
I kveld har vi koset oss hjemme med pappaen til Daniel. Og pappaen til Daniel har vært så snill å bake fylte horn. Mmm.. Perfekt å ha i fryseren og ta med som matpakke!! Jeg må kanskje lage et eget innlegg om hornene!?


Det fine speilet. Nå mangler vi bare en bil til å henge det opp i... Vi låner jo som nevnt i et tidligere innlegg Daniel sin morfar sin bil i noen dager nå.

Daniel koser med pappa

Veldig morsomt å sitte oppå hodet til pappa :)


Fiine guttene mine <3
Og så måtte jeg ta bilde av den fine høstbuketten med blomster som står på bordet vårt nå. Det er så koselig med friske blomster!4 kommentarer:

Marie sa...

De ligner jo paa buketten min! :) Kjempefine!! Jeg har en Ford Focus, men ikke stasjonsvogn. Er veldig fornoyd med den! Overaskende stor plass i bagasjerommet! Vi kjoepte den brukt. Gi go'gutten (den lille...) en suss fra meg! Her har vi Minna og Phil paa besoek! :)

Anonym sa...

Så utrolig fine og koselige bilder av gutta dine.
Han er alltid like smilende Daniel :)

Det speilet så kjempemorsomt ut da, vi har også speil i bilen, formet som en bjørn, men det er på langt nær like kult som det du har skaffet..

Kanskje vi trenger flere speil ;)

Klem fra Gøril

Siv Iren sa...

Vi har også bjørnen, men frosken var jo enda kulere! Vi skal nok kjøpe et til, så kanskje vi går for frosk da. Bare det ikke blir krangel om frosken i baksetet da:)

LilleB sa...

Heia :D Vi har også den frosken - måtte bytte den sist vinter fordi det frøs hull på den i løpet av vinteren, og da det ble varmt igjen rant alt vannet ut i bilsetet (gaaah!) Håpe det var unntaket :) Men ellers en genial sak :D