søndag 27. september 2009

Kjip biltur og guttekveld hjemme

En liten oppdatering fra helgen:
På fredag traff Daniel og jeg Ida og Sarah i byen. Vi gikk og handlet gave til Karianne sine tvillinger + litt klær til våre egne små. Etterpå kjørte vi Daniel sin morfar til flyplassen. Vi er så heldige å få låne bilen til Daniel sin morfar mens han er bortreist i noen dager.
Jeg har lånt det gamle bilsetet til fetteren til Daniel, siden det er litt lettere og mere praktisk når man skal sitte på med andre. Det vi har er litt tungt og tungvint hvis man skal bære det inn i leil og ut i diverse biler man skal sitte på med.

Da jeg monterte setet tenkte jeg at Daniel satt litt vel oppreist, men tenkte ikke noe videre over det. Etter kort tid i bilen var Daniel sint. Jeg kunne ikke helt forstå hvorfor, siden han akkurat hadde spist, og siden han pleier å være fornøyd når vi kjører bil. Bilturen tok sin tid, siden det hadde vært en ulykke på veien. Daniel var irritert stort sett hele veien, men sovnet rett før vi var fremme.
Da jeg tittet til han etter at vi hadde parkert sov han med hodet i fanget. Jeg fikk litt hetta først, og styrtet til for å løfte hodet hans. Heldigvis pustet han fint. Stakkars Daniel, det var vel derfor han var sinna hele veien også... Heldigvis kunne jeg vippe setet litt mere bakover, så det skal jeg ihvertfall passe på å gjøre fremover.

Fredag kveld og lørdag dag slappet vi av og koste oss med pappaen til Daniel. Vi gikk også en liten tur i det fine høstværet.

Lørdag kveld skulle mor til en venninne og ut på byen en tur. Så da var Daniel alene hjemme med pappa en hel kveld for første gang. Dette gikk kjempefint, og pappa imponerte med varming av melk og sterilisering av flasker. Mor fikk også lov til å sove lenge på morgenen, mens pappa ga melk fra flaske. Deilig :)

I dag har vi jo som nevnt i det forrige innlegget vært på besøk hos Karianne og tvillingene. Etterpå dro vi til byen for å se Jannika og Susanne løpe i mål etter sentrumsløpet. Uheldigvis for oss var de så raske, at de allerede hadde kommet i mål da vi kom til byen. Så da gikk vi like godt på peppes og feiret de flinke venninnene våre med pizza. Ingen tvil om at vi har kommet i en ny fase i livet, er ikke bare bare å styre med tre barnevogner når man skal ut og spise..


Daniel har også fått smake litt på et sånnt barneglass med noe gulrotblanding i helgen. Han lagde litt grimaser med en gang han fikk det i munnen, men svelget og ville ha mer. Han var nok mest interessert i å holde skjeen selv og ta den inn og ut av munnen da. Jeg ser allerede nå at det kommer til å bli en del søl når vi for alvor skal begynne med ordentlig mat. Jaja, de små må jo få prøve seg litt :)

3 kommentarer:

Wenche sa...

Vi har kjøpt et speil som henger på nakkestøtten foran Daniel, sånn at jeg hele tiden kan se han i speilet! Det er helt genialt på lengre bilturer når jeg kjører alene.
http://www.happybabies.no , se på Easy View f.eks. I en barnebutikk her i Kristiansand har de sånne speil med en bamse rundt, så Daniel kan sitte å se på seg selv og bamsen lenge. :-)
Anbefales!

Siv Iren sa...

Et sånt har vi også, veldig bra!

mona sa...

Takk for tips! Har tenkt lenge på om jeg skulle kjøpt et sånnt speil, så nå har jeg løpt og kjøpt :D