torsdag 10. september 2009

Sofus barnestol

Daniel har vært så heldig at han har arvet en Sofus barnestol fra Bendik og Bertine. Denne stolen sendte jeg til Daniel sin mormor, som har malt den hvit for oss. Jeg har også tenkt til å kjøpe nytt trekk eller å trekke om trekket på "puta".

Jeg synes at disse stolene er kjempefine, og synes at den ble superfin etter at den ble malt :) Eneste skår i gleden er at når jeg googlet den nå, for å finne ut hva den het, så fant jeg også ut at den kom dårligst ut i forhold til sikkerhet i en stor test av barnestoler. Det var jo utrolig kjipt.. Jaja, vi får følge nøye med når han sitter i den, og aldri gå fra han. Det er jo bra at jeg leste det forsåvidt, så følger man ekstra nøye med.

Jeg gleder meg ihvertfall til å få den hjem og ta den i bruk. Det må jo være utrolig praktisk å ha et sånn lite lekebord som han kan sitte ved også!
Vi måtte selvfølgelig prøvesitte stolen da vi var hos mormor og morfar en tur i dag. Daniel var strålende fornøyd! Tusen takk Alf og Gøril, og takk til mormor for malingsjobben :)

6 kommentarer:

Marie sa...

Vi hadde en saann til Sophie, og hvis jeg husker riktig, saa var det vel naar den var staaende at det var fare for kollaps(?). Men bruker man den som man skal tror jeg ikke det skal vaere noe fare..

Anonym sa...

Jeg synes Daniel virker så blid og fornøyd hele tiden. Er han alltid så blid?
Herlig liten tass er han i allefall, og veldig sterk for alderen sin tror jeg han er.

Klem fra Gøril og Tildus-umulius ;-)

Siv Iren sa...

Første jeg tenkte når jeg så stolen var om du visste om den testen, men så lenge du er klar over det så går nok det veldig fint:) Sånne stoler er superfine!

mona sa...

Gøril: hihi, det spørs om ikke mor er selektiv med bildene hun legger ut ;) Men han er som oftest blid og fornøyd, ja!

Renathe sa...

En slik stol har jeg også, med samme slitte trekk bare i blått ;) Skulle gjerne ha malt den jeg også, men det årker jeg ikke. Følger godt med når han sitter i stolen ja, han er kjempe urolig og skal alltid ligge bakover eller hoppe tulling når han sitter der!

Anne-Marte sa...

Så kult at han sitter så fint i stolen allerede! Vi skal gå til innkjøp av tripp-trappstol når vi kommer hjem. Gleder meg... :-)