onsdag 9. september 2009

Magasiner for mor

Etter at jeg fikk barn har jeg begynt å kjøpe flere av disse magasinene for mor (Noen av de er kanskje ment for far også? Er det mange fedre der ute som leser de tro?). Hittil må jeg si at jeg har vært mest fornøyd med foreldre & barn. Så nå sitter jeg og lurer på om jeg like godt skal begynne å abonnere på dette bladet. Hvilke blad er dere andre mødre mest fornøyd med??

Her er nyeste utgave som jeg kjøpte i dag, og som jeg har lest ferdig allerede.
Jeg har fortsatt ikke kommet meg helt etter mandagens omgangssyke, så jeg avlyste turen rundt Sognsvann sammen Eirin & Helene og Guro & William. Dermed har vi holdt oss innendørs nesten hele dagen i dag også, med unntak av en liten trilletur til apoteket og på butikken. Vi skal nok komme sterkere tilbake ;)

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg synes Kamille sitt mammablad er veldig bra.
Det er ganske nytt, har vel bare kommet ut to utgaver.

Fortsatt god bedring Mona.

Klem fra Gøril

Bine sa...

Jeg tror faktisk jeg likte mamma-bladet best jeg :-) Men det er ikke så lett å bestemme seg, helst skulle en vel fått alle interessante blad hjem i posten gratis? Vi får stemme på det partiet som tillater det!

Håper du blir bedre etter omgangssyken snart! Ikke noe særlig å være slappings!

Elisabeth sa...

Jeg abonnerer på Foreldre og Barn og har gjort det siden Mathea var baby. Er veldig fornøyd med bladet! Mye bra artikler, tester osv.

Siv Iren sa...

Jeg liker både foreldre & barn, og det nye kamillebladet:)

Anonym sa...

Hei hei Monamor :)

Huske æ leste foreldre & barn, syntes det var bra, eller det va kansje ikke annet å velge i!!! ellers e tara å et flott blad :)))) for dem som er.......
klem Aina
Nb!kommer til oslo i 16 okt å blir til den 20 okt, skal på kurs :)))) vi sees

mona sa...

Jeg ser det er delte meninger om hvilket blad som er best ja. Jeg kommer nok til å gå for å abonnere på foreldre & barn, og kjøpe de andre i ny og ne.. ;)
Aina: Så gøy at du kommer til Oslo! Gleder oss til å se deg :D

Elin sa...

Jeg abbonnerte på F&B fra Lea ble født i 2005 til tidligere i år. Etter såpass mange år som leser syntes jeg at det ble mange temaer som ble tatt opp på nytt og på nytt, og valgte derfor å han en pause nå :)