tirsdag 8. september 2009

Innedag i heimen

I dag har Daniel og jeg bare holdt oss inne. Vanligvis pleier vi ihvertfall å være en liten tur utenfor døra, men det orket ikke mor i dag. Formen har vært mye bedre i dag, sammenlignet med gårsdagen, men ikke noe å skryte av akkurat. Erling var pliktoppfyllende som vanlig og gikk på jobb, selv om han ikke akkurat var i toppform han heller. Han ble instruert i god håndhygiene fra sykepleieren for å ikke smitte noen på jobb..
Daniel er heldigvis fortsatt frisk, så da satser jeg på at morsmelka har gjort jobben sin, og at han slapp unna denne gangen.
"Fordelen" med at mor og far har vært syke, er vel at Daniel har ligget mye mer på gulvet enn han gjør til vanlig. Han har altså fått trimmet litt.. I dag løftet han seg så høyt når han lå på magen, at det nesten så ut som han var på vei opp på knærne noen ganger. Han har enda ikke snudd seg fra rygg til mage da, men det kommer vel tidsnok.
Legger ved noen trimbilder fra i dag
6 kommentarer:

Anonym sa...

Han er jo bare så søt da. Og vannvittig sterk.
Jeg er imponert. Tilde blir bare mer og mer fornøyd med kjæresten sin ;-)

klem, Gøril.

mona sa...

Hihi, det er godt å høre! Han må jo trimme for å imponere den nydelige kjæresten sin ;)

Elin sa...

Oj!! Det der var imponerende asså!!
Skikkelig sterking!! William er laaangt fra å klare noe sånt... :/

Anne-Marte sa...

Så flink han er! Imponerende!!

Elisabeth sa...

God bedring til dere! Og sier meg enig med de andre her: Daniel er inmari sterk. En hel liga foran mine to små som har arva motivasjonen til mora si når det gjelder trening...

mona sa...

Så mye skryt da :) Daniel blir jo helt forlegen her... Hihi