mandag 7. september 2009

Jeg synes såå synd på meg selv... :(

I morges sto Erling opp for å gå på jobb som vanlig. Han klagde over at han var kvalm, men gikk avgårde allikevel. Fem min senere kom han tilbake, og spydde som bare det. Jeg kjente fort at jeg var kvalm jeg og, men tenkte at det kanskje bare var noe jeg innbilte meg.. Det var det IKKE!!
Så i dag har vi vekselsvis ligget på sofaen og i sengen. Daniel stakkars har ligget en del i grinda, og øvd seg på å rulle fra rygg til mage. Det er nok ikke lenge før han klarer det. Heldigvis virker han frisk foreløpig, vi krysser fingrene for at det varer..
Å ha omgangssyken er faktisk det værste jeg vet. Etter å ha spydd masse tidligere i dag, sa jeg til Erling: " Jeg vil heller føde enn å ha omgangssyken!" Faktisk så tror jeg kanskje at jeg mener det også. Ihvertfall i dag ;)

6 kommentarer:

Bine sa...

Jeg vil hvertfall føde fremfor å ha omgangssyken! Heldigvis smitter det ikke gjennom blogspot, hehe.

God bedring til dere alle! Håper Daniel holder seg frisk :-)

Elin sa...

Må bare ønske dere god bedring her også!!
Håper for alt i verden at Daniel slipper unna! Det er så fælt når barna blir syke, ikke minst når de er så små, så det unner jeg dere ikke!

*klem*

Marie sa...

Ja her sitter jeg og venter paa at Tim skal komme hjem, han er syk han ogsaa! Han sendte triste, syke meldinger fra jobb... God bedring til dere begge, og krysser fingrene for at soetnosen ikke blir smittet!!
PS: Heller omgangssyken enn foede!!! ;)

mona sa...

Takk for god bedring hilsener! :) Vi er heldigvis bedre i dag, og Daniel er fortsatt frisk.
Etter fødselen sa jeg til Erling: "jeg kunne født igjen om en uke". Jeg vil ikke si det samme om omgangssyken! Hehe, jeg vil helst aldri ha det igjen...

Anne-Marte sa...

Huff, enig i at omgangssyken er en skikkelig versting. Spørs likevel om jeg heller ville ha født... :-) Bra dere er bedre og krysser fingrene for at Daniel holder seg frisk. Morsmelk er gull! Sikkert derfor han har holdt seg frisk. Hilsen Anne-Marte a.k.a. Gro Nylander...

silja a sa...

Men stakkars dere da! håper dere føler dere bedre
stor klem