torsdag 10. september 2009

Klesvask, morfar og gamle "skatter"

Vi kjøpte oss ny vaskemaskin i februar, og den har nå klikka... Herlig!!! Jeg har ikke vasket klær siden i forrige uke (siden vi har vært opptatt og syke), så når jeg skulle sette i gang med storvask her om dagen, streika selvfølgelig vaskemaskinen.
Jeg ringte til kundeservice i går etter å ha sendt mail kvelden i forveien. Der fikk jeg beskjed om at jeg ville høre fra reperatørene om noen dager, og at de da skulle avtale når de evt. kunne komme. Jeg prøvde å si at det er KRISE å ikke ha vaskemaskin når man har baby i hus. Dette ble notert, uten at noen fortgang kunne loves.
Jaja.. Så i dag fant jeg ut at jeg måtte få vasket noen klær i tilfelle det går lang tid uten vaskemaskin. Jeg syntes det var litt kjipt å reise til Daniel sin mormor og morfar, og være der hele dagen, når jeg visste at mormor ikke skulle være hjemme i dag. Gleden var derfor stor da det viste seg at Daniel sin morfar endelig har kommet hjem fra sin nordnorge-tur.
Gleden ble, om mulig, enda større da det viste seg at det var fantastisk vær ute :D Jeg satt på terassen sammen Daniel sin morfar og angret bittert på at jeg ikke tok på meg shorts!! Det er jo utrolig når vi har kommet til 10. sept..
Daniel sin morfar holdt på å jobbe ute i hagen da vi kom, så det ble til at vi satt mesteparten av dagen ute i det deilige været. Jeg benyttet også sjansen til å gå igjennom de (eh..) omtrent 10 eskene med ting og tang som jeg har stående i badstuen hos Daniel sin mormor og morfar, og kunne gledelig ta med meg noen skatter hjem. Hehe, Daniel sin pappa var veldig fornøyd med at jeg kom med et lite lass av saker, siden vi har så lite (?) ting her fra før.. Det er godt mulig at jeg kommer til å blogge om noen av tingene senere ;)
Daniel har forresten vært litt surklete og snørrete i dag, og han var litt grinete innimellom. Vi får satse på at det ikke blir værre enn det!

Daniel var veldig glad for å se morfar igjen!

Og det var såå deilig å ligge ute på gresset i det fine været. Det var bare for bildet sin skyld altså. Jeg turte ikke å la han ligge der siden han er litt småforkjølet. Han fikk heller ligge ute i frisk luft på lammeskinnet i vogna si :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Her har vi kjørt på med ulldress i dag, for vi har ikke noe særlig varme og sol, hehe..
Nyt det så lenge det varer. Så ut som dere koste dere ute i allefall :)

-Gøril

Mariann sa...

Så gøy å finne frem gamle skatter da... har alltid plass til skatter :-) Gleder meg til å se bilder. GOd helg til dere. M