søndag 13. september 2009

Helgen

Nå har jeg ikke fått blogget siden torsdag gitt.. Tiden flyr!
På fredag dro vi på utflukt til Kolbotn, hvor vi gikk tur sammen Ida og Kaia med barna. Vi gikk bl.a. innom et fint boligfelt, hvor vi drømte oss bort i noen fine rekkehus.. Etter turen gikk vi på cafe på det supre nye senteret på Kolbotn. Der traff vi også Karianne, som har en stoor og utrolig fin tvillingmage nå. Daniel og jeg kjørte også en tur til mormor og morfar for å hente noen av klærne som vi vasket på torsdag.
På lørdag var Daniel og jeg på cafe med to av mine kollegaer. Mens på kvelden var hele familien på bursdagsfest for Ida og Jannika i Son. Jeg har ikke vært så flink til å ta bilder i helgen, men bilder fra lørdag kveld kan du se her http://kathsblogg.blogg.no/1252832392_bursdagsfest_i_son_i_.html Alltid koselig å være sammen russebiljentene!!
I dag har Daniel og jeg gått en tur sammen Beate, og vært på cafe nok en gang. Vi var også innom markedet på løkka en tur. Beate og jeg diskuterte da at man skulle jo stått der selv en gang. Jeg har ihvertfall boden full av ting som er for fine til å kaste, men som jeg ikke har bruk for lenger. Når man ser hvor mye rart de selger på disse markedene, så skulle man tro at man kunne fått solgt en god del av det man har liggende!?
Nå ligger Daniel på gulvet og trimmer (eller, trimmer og trimmer.. Han titter vel mest rundt seg og babler), far ser fotball og mor benytter sjansen til å blogge litt...
En finfin helg!

Barnevognmafiaen på Kolbotn

Daniel får såvidt plass foran tvillingene i magen :)

3 kommentarer:

Bine sa...

Det er koselig på Kolbotn ja, skjønner dere drømte dere bort på rekkehus der! :-) Også så fin tvillingmage venninna di har. Spennende da!

Daniel er så søt altså, liten sjarmør!

Karianne sa...

Koselige bilder. Hvem er mannen med hatt? Thomas?

mona sa...

Mannen med hatt er typen til Line :)