tirsdag 1. september 2009

Shopping, lammeskinn og bumbo igjen

I dag har vi truffet Ida og Sarah i byen. Veldig koselig! Vi var på en liten handlerunde, og jeg endte opp med å kjøpe et nytt lammeskinn til Daniel, og en leke.

Da jeg var gravid var jeg litt i tvil på om jeg i det hele tatt skulle kjøpe et lammeskinn til Daniel. Jeg bestemte meg for å kjøpe et lite korthåret fra barnas hus til å ha i vogna, og har ikke angret på det! Daniel er mye mindre klam når det er varmt, og holder varmen bedre når det er kaldt, i forhold til når han ikke ligger på skinnet. Derfor bestemte jeg meg for å kjøpe et litt større et til å ha i senga også. Jeg hadde egentlig tenkt til å bestille et på nettet, men så fant jeg et på barnevognhuset rudo i dag til 299,- Det var litt mindre enn jeg egentlig hadde tenkt på, men litt større enn det jeg har i vogna fra før. Så da kjøpte jeg det, siden det var så billig :) Har hengt det til lufting, så får Daniel det i senga i morgen.

Jeg måtte bare legge ut et par bilder til av Daniel i bumbo stolen også. Det er så morsomt å se han sitte i den. I dag satt han på bordet og så på fotball. En fornøyd kar her :)

3 kommentarer:

Bine sa...

Haha, herlige bilder, genial stol altså! Sitter han godt fast i den? Isak skal jo klatre og kommer seg ut av vogn og høystol, så han må settes fast, hehe.
Skinn ja. Isak gulpet på sitt med mme COLLET. Og det lukter jo voksen oppkast av collet-gulp, så det måtte vaskes med en gang. Selvfølgelig klarte jeg å bomme på knappen og fikk kokvasket det.. :-( Trodde kanskje at det gikk an å bruke fordet, men så la jeg hodet mitt nedpå, og det stakk! Så vi må nok kjøpe nytt. Litt surt, for de er litt dyre..

Elin sa...

Så utrolig søt han er :) Skikkelig glimt i øyet på den lille mannen hehe!
Vurderer å kjøpe en sånn stol jeg også, når jeg ser hvor fornøyd dere er med den! Genialt!
Må få si at jeg også syns lammeskinn er helt herlig! William har brukt sitt i vogna hele sommeren, til og med når vi var i Sverige og det var 29 grader i skyggen! Må investere i et nytt til senga til vinteren vi også. Mamma'n må bare få inn litt penger på kontoen først... :-S

Siv Iren sa...

Lammeskinn er genialt! Vi hadde et lite som var fra Nora var baby som jeg bruker i vognen. Så fikk vi et nøstebarnskinn i største str av mamma, det bruker hun i vuggen sin. Litt stort enda, men tenkte at jeg like godt kunne kjøpe det stort, så kan hun ha det i sprinkelsengen sin når hun flytter over i den. I det siste har jeg faktisk vurdert om jeg skal kjøpe et stort til Nora også, er jo deilig å ha i sengen, spesielt nå når det begynner å bli kaldere ute. Men de er jo så dyre :S