onsdag 2. september 2009

Daniel er 4 mnd!!

I dag er Daniel 4 mnd gammel. Helt utrolig så fort tiden går!! Jeg synes ikke det er lenge siden han ble født, og føler at jeg er tilbake på jobb før jeg vet ordet av det. Prøver å nyte hver dag hjemme med Daniel, og skulle ønske at tiden kunne gått litt saktere. Det er jo så utrolig koselig å ha en så fin liten baby <3
I dag har vi bare vært hjemme og kost oss. Kjempedeilig å bare ta livet med ro og pusle med litt småting. Daniel var rimelig sint en times tid da. Han ville ikke sove, og var til og med sint når mor dro frem puppen!! Til slutt endte det med at jeg måtte legge meg i senga sammen han, da sovnet han som en stein på en-to-tre. Er det sånn at barna plutselig ikke vil sove alene lenger når de blir 4 mnd?? Hehe..
Jaja, det er mulig at jeg har gjort meg selv en bjørnetjeneste. For når jeg skal hvile på ettermiddagen selv, pleier jeg ofte å ta med meg Daniel i senga, sånn at han kan sove sammen meg. Kanskje jeg må slutte med det? Det pleier ikke å være noe problem for han å sovne alene i senga eller i vogna da. Men kanskje det blir det hvis jeg fortsetter sånn?

Dagens bumbo-bilde. Er superfornøyd med stolen!! Og her ser dere at Daniel er superfornøyd med den nye leken jeg kjøpte i går også..

Hehe.. Daniel har fått sånne sokker med rangle på av mormoren sin. Han ble helt vill da jeg tok de på han når han satt i stolen. Styrte noe veeldig for å få tak i de, og det så nesten ut som han prøvde å komme seg ut av stolen der en stund.


Og her er det nye lammeskinnet hans. Selvfølgelig var det noen (jeg trenger ikke å nevne navn) som tisset på det mens jeg tok bilde. Så da fikk han det ikke i senga i dag heller..

6 kommentarer:

Heidi Margrethe Wangen sa...

Heisann og grattis til lille Daniel med 4 fantastiske mnd!
Jeg gjör akkurat det samme som deg, nemlig tar ettermiddagsluren sammen med Adrià. Han liker aller best at jeg ligger ved siden av og dersom jeg forsöker lure meg unna vaakner han som oftest... LIlle luringen. Men paa kvelden sovner han alene i sengen sin, alldeles utslitt etter dagen.
Hmm,jeg tror det er viktig aa vaere bestemt paa at de skal laere seg aa sovne alene paa kvelden. Vet om flere foreldre som maa sitte inne hos dem 1 times tid för de sovner og det virker jo litt slitsom...
Ha en god natt!
KLEM!

Mina sa...

Gratulerer med lilleman! :) Jeg har latt meg påvirke av deg, så nå står Bumbostol på toppen av ønskelista... :)

mona sa...

Heidi: Det er bra! Men Adrià sovner alene på ettermiddagen hvis du ikke har mulighet til å hvile eller? Er det jeg tenker at kan bli vanskelig, for det er jo ikke hver dag jeg kan hvile ettermiddagslur...
Daniel har heldigvis sovnet alene i sengen sin helt siden han sluttet å sovne ved puppen ;) Jeg tenker også at det er viktig. Må jo være slitsomt å sitte så lenge inne hos barna for å få de til å sove!

Mina: Du kan jo prøve bumbostolen hvis du kommer på besøk en dag!? Jeg er kjempefornøyd ihvertfall :D

Mariann sa...

Grattis med 4-månedersdagen igår lille Daniel, du er såååå søt og den stolen kler deg veldig godt ;-)

Elin sa...

Gratulerer så masse med en nydelig liten gutt på 4 mnd :) For han er faktisk liten enda ;)
Men jeg skjønner utrolig godt hva du mener med at tiden går fort... Tenker som deg at snart er det tid for jobb igjen (wææ!!) og jeg kjenner ikke på en flekk at det frister!!
I forhold til det med sengeammingen - ta det med ro! Jeg puppet Lea i søvn på 1 årsdagen hennes *kremt* men det kom den dagen hun fint sovnet av seg selv likevell ;) Selv om vi er inne i en periode nå der vi sliter litt...

Klem :)

mona sa...

Jeg glemte forresten å skrive at episoden hvor Daniel var så sint skjedde på dagen, og ikke på kveld når han skulle legge seg for natten. Hihi, jeg kom på det i natt når jeg skulle sove.
Betryggende å høre at det har funket for andre å puppe de i søvn da :)