lørdag 29. august 2009

Middag og bumbo stol

I kveld har vi vært på middag hos Eirin, Christian og Helene. Veldig hyggelig, og nydelig mat!! Helene er ca 8 uker yngre enn Daniel, og veldig søt :) Det var Helene og Eirin vi var i bassenget med på mandag, og det var pappaen til Helene som tok de utrolig fine bildene som jeg la ut her om dagen. Eirin og jeg har forresten planer om å gå fast sammen i bassenget fremover :D

Daniel og Helene koser seg på teppet på gulvet mens foreldrene deres spiser middag

Daniel får låne Helene sin Bumbo stol. Utrolig morsomt å se han sitte i den!! Stolen kan brukes fra barna kan holde hodet selv, og er spesiellt utformet for små babyrygger. Hmm.. Kanskje man skulle hatt en sånn selv? Helene har ikke begynt å bruke den enda, men jeg har hørt andre som skryter veldig. Barnet sitter godt nedi stolen, og kan f.eks sitte oppå bordet mens man lager mat.
Og en ting til.. Begynner man å ane noen lyse hår på hodet til Daniel??

2 kommentarer:

Mariann sa...

Jeg ble så gira på en sånn stol at jeg dro på Barnas hus for å teste og ev kjøpe en idag... MEN de sa at det var et utgående produkt og eneste BH som hadde den nå var i Trondheim, hadde visst ikke solgt så mange... :-( vet du hvor man ellers får tak i slike..?

mona sa...

Hmm.. Hva med å bestille på nettet fra utlandet? Jeg ser at bumbo har en egen nettside hvor man kan bestille. Men da kommer jo porto i tillegg da. Og så får du jo ikke prøvd den først..
Jeg tenkte jeg skulle se om det var mulig å få kjøpt den brukt. Ligger ikke så mange ute på finn, men noen. Kommer sikkert nye der med jevne mellomrom også :)