lørdag 29. august 2009

Libero comfort fit vs up&go

Vi bruker i dag Libero comfort fit nr 4. Her om dagen kjøpte en (som navn ikke trenger nevnes, men det var ikke meg) up&go bleier i stede for comfort fit. Jaja, tenkte jeg, de er sikkert like bra. Men det synes jeg ikke.. Min erfaring er at de holder på mindre urin!? Vi fikk ihvertfall MYE mer lekkasjer enn hva vi pleier å ha (vi pleier egentlig å ha veldig lite lekkasjer). Og det virket ikke som problemet var at det rant ut på siden, det virket rett og slett som de var helt fulle etter bare et par timer. Er det flere som har erfart det samme??5 kommentarer:

Tøffingen Renathe sa...

Er gutten din stor? Prøv en mindre eller større str? Vi hadde lekkasjer så og si hver dag med comfort fit. Eneste som funker er up&go nr 5. Har aldri hatt en enste lekkasje hverken bak eller fram ;) Han er 7 mnder, 10 kg og 67cm hvis det hjelper noe på ;)

mona sa...

Han er ca 7 kg. Nr 4 begynner jo fra 7 kg, så størrelsen burde jo være riktig. Vi hadde en del lekkasjer med comfort fit nr 3, men har nesten ikke hatt det etter at vi begynte med comfort fit nr 4. Men det fikk vi altså av up&go nr 4.. Konklusjonen er kanskje at up&go nr 5 er bedre enn nr 4!? Kan jo prøve den når han blir bitte litt større :)

Bine sa...

Oisann, så kjedelig at det ble lekkasjer da!

Vi har vel ikke mulighet til å ha det problemet vi, han drikker så lite at bleiene ofte er litt tørre. Føler jeg må mase mye på væskeinntak for tida ja. Vi bruker up&go (4) men så er jo Isak en propell for tida, så de andre bleiene får vi sikkert ikke på han, hehe.

Noen er forresten mer fornøyd med pamers (ikke jeg, men noen). Evt verdt et forsøk? (Synes forøvrig de ser mer slapp ut. Sikkert mer behagelig..? Men ikke så sikre..?)

Tøffingen Renathe sa...

Har brukt nr 5 siden han var en 6kg tror jeg :) Men så har han en ganske så fin bollemage og lår, så bleien satt fint. Holder forresten på enorme (BLØTE) mengder med bommelom også ;p

mona sa...

Tøffingen Renate: Oi, begynte dere med nr 5 så tidlig!? Er ikke den egentlig fra 10 kg og oppover?
Bine: Så kjipt at du må mase på væskeinntaket da! Her går det bare i morsmelk foreløpig, så har ikke støtt på sånne problemer enda ;)
Har prøvd pampers tidligere, og syntes egentlig ikke at de var hverken bedre eller dårligere enn libero. Så da kjøper jeg det som er billigst der vi handler til daglig..