lørdag 15. august 2009

End of Europe

I går gikk turen til Hamningberg (end of europe) sammen mormoren og morfaren til Daniel, og et vennepar av dem. Hamingberg er et lite, nydelig sted som ligger i Båtsfjord kommune, en times kjøring fra Vardø.

Måtte ta bilde av denne fine stranda på veien. Bare synd at det er så kaldt ;)

Vi skal inn og drikke kaffe og spise vaffel. Legg merke til den bare leggen til Daniel. Fem minutter senere kom det inn en mor med en like stor baby som Daniel. Hun hadde kledd på barnet sitt bobledress!! Følte meg litt som en dårlig mor.. Hehe :) Heldigvis gikk vi bare rett inn og ut av bilen (til mitt forsvar)


Mmm.. Deilige vafler! Daniel er fornøyd på fanget til morfar :)


Smal vei gjennom utrolige fjellformasjoner

Daniel var fornøyd mesteparten av turen. Men etter ca tre timer i bilen, i en stol som er alt for rett i ryggen ble han litt sint. Heldigvis varte det ikke lenge før han sovnet :)
3 kommentarer:

Mina sa...

på det nederste bildet var han lik Jørn Kristian! :) Hils mamma og pappa! Klem

Heidi Margrethe Wangen sa...

Hvilken herlig strand:) Den saa helt fantastisk ut jo! Det er bare saa synd at man maa vaere skikkelig badegaern for aa vaage seg uti naar det er saa kaldt...
Hmm, kos dere videre i nord. I morgen setter vi snuten mot norligere og vestligere trakter her i Spania. Vi skal til Palencia 10 dager. Gleder oss til stuebytte.
Saa hasta luego til slutten av mnd!

mona sa...

Takk for det! Og riktig god tur til dere også, Heidi!! Vi reiser hjem igjen på mandag, så ikke så lenge igjen av ferien nå. Blir nok deilig å komme tilbake til hverdagen også :)
Mina; mamma og pappa har reist videre og er på tur hjemover. Hilste på sms til dem, og skulle hilse tilbake. Klem