søndag 16. august 2009

Slutt på ferie, søvn og Ida sin baby


I morgen reiser Daniel og jeg hjem til pappaen til Daniel. Vi har hatt en utrolig fin ferie, men det skal bli godt å komme hjem igjen også!
Jeg er spesielt spent på om Daniel begynner å sove bedre, sånn som han gjorde før vi dro på ferie. Skal bli godt å få han på eget rom igjen også, for jeg har sovet utrolig dårlig nå som vi sover på samme rom. Daniel ligger jo ofte og vrir på seg, og da spretter jeg opp og tror han er våken. Og hvis det blir for stille i vugga spretter jeg opp for å se at han puster. Hihi, litt hønemor ja... Det sier seg jo selv at det ikke blir så mye søvn på mor hvis jeg skal holde på sånn.
Jeg har hatt Daniel på eget rom fra første dag hjemme, og kan virkelig anbefale det til andre som lurer på å gjøre det samme. Blir mye bedre søvn for mor og far, og Daniel har ihvertfall trivdes og vært fornøyd også!
Akkurat i dette øyeblikk er venninnene mine i Oslo på besøk hos Ida, som fikk en liten jentebaby tidlig i går morges. Gratulerer Ida!! Kjenner at jeg er veeldig misunnelig! Jeg skulle jo egentlig ha vært med hvis det ikke var for at jeg satt i Vadsø. Jeg håper at Ida har tid til å ta imot besøk fra Daniel og meg om ikke alt for lenge da...
Som dere kan se av bildet begynner det å bli kaldt her oppe. I går hadde Daniel altså votter på seg for første gang i livet. Jaja, han må vel bare bli vant til det nå som det går mot kaldere tider i Oslo også.
I dag skal vi ta livet helt med ro. Etterpå skal vi ha en liten fotoshoot av Daniel med tante Hilde. Skal legge ut hvis vi får noen fine bilder :)
Ha en fin dag alle sammen!

3 kommentarer:

Karianne sa...

Ligger en del bilder fra dagens sykehusbesøk på bloggen min nå. God tur hjem!

Anneline sa...

håper turen hjem gikk bra, gleder meg til å treffes:)

mona sa...

Anneline: Tusen takk for lånet av bugaboo bagen. Den var helt super!! Vi må treffes snart da :)