mandag 2. mai 2016

Syv år


Det er jo nesten ikke til å tro at eldstemann er syv år allerede. Det føles som om han nettopp var bitteliten samtidig som det selvsagt har skjedd veldig mye siden da. Jeg synes det er utrolig vemodig at tiden går så ufattelig fort. Men det er en fantastisk reise å få følge utviklingen til barna etterhvert som de vokser til, så det er bare å henge med og nyte turen!!!

Den ferske syvåringen er verdens beste storebror for søstrene sine. Han er omsorgsfull og morsom, samtidig som han av og til får nok av maset deres og helst vil at de skal holde seg unna legoen hans.

Det aller beste han vet er å holde på med lego, aller helst sammen med en kompis eller to. Høyest i kurs står da lego Ninjago og Nexo Knights. Ellers så er han sosial og har mange venner. Han er også så heldig å ha en skikkelig bestekompis i klassen, og de vil stadig besøke hverandre utenom skolen også.

Av fritidsaktiviteter så spiller han både håndball og fotball, og synes at det er stor stas. Han er også glad i å spille sjakk, og han har blitt så flink at mammaen sliter med å holde følge.

På skolen triver han veldig godt, både med det sosiale og det faglige. Det er så herlig å se, og vi er så stolte av den fine lille (store) karen vår!

Hipp hurra for verdens beste Daniel!!


Ingen kommentarer: