onsdag 30. mars 2016

Sneak peek


Wee, vi begynner å se konturene av hvordan det blir i kjelleren. Vi er langt ifra ferdig, og noen av møblene på bildet byttet vi ut i går, men dere ser jo litt av hvordan det blir. Det vi har igjen i stua er for det meste listing og innredning. I trappnedgangen mangler vi å få opp veggplater samt listing og på gjesterommet er det bare noe tapetsering som gjenstår. Ja, og til sist så må man bare få ryddet igjennom alt av skuffer og skap og vaske ned. Mye er fullt av fint betongstøv, siden vi måtte hakke bort noe gammel betong.
Jeg er så utrolig fornøyd med at vi har fått opp disse huskene. Og barna elsker de!! Jeg håper på å få opp noen armringer etterhvert også. Hva er vel bedre enn leker som oppfordrer barna til fysisk aktivitet?? Vi hadde husker i kjelleren da jeg var barn, og der lekte vi utrolig mye sammen med alle barna i nabolaget. Sånn håper jeg at det blir her også!

4 kommentarer:

Silja sa...

Det blir jo knall!! stort lekerom for alle

Marianne sa...

Huska godt huska di i kjelleren. Syns det var så kult! Tror det var i 1990 jeg var på besøk :-)

mona sa...

Så morsomt å høre at du husker de, Marianne!! :) Begynner visst å bli noen år siden.. Godt vi ikke har blitt tilsvarende mye eldre :P

Anonym sa...

God morgen
Så utrolig flott det ble i kjellerrommet!! Det er helt forvandlet. Kommer innom på en snarvisitt i mai. Hils alle tanteungan mine og brodern :-)

Mandagsklem fra TanteHilde