mandag 15. februar 2016

Frost bursdag


Vi endte med en enkel variant av barnebursdagen, og inviterte bare de nærmeste venninnene til fireåringen. Vi prøvde også å ikke lage alt for mye styr med kaker og greier, så det ble èn kake, to sorter muffins og marshmallows på pinner. På bordet hadde vi også satt frem mini-marshmallows og minigulrøtter (Olav-neser). Ja, og så serverte vi pølser i lomper og brød.


Vi pyntet litt i spisestua med snøfnugg på vinduet, "happy birthday" girlander på veggen, pompoms og hvite og blå ballonger med helium på stolene. Og så sendte bestemor med tallerkener og servietter med Elsa og Anna sammen med bursdagsgaven (til fireåringens store glede), så de kom selvsagt også på bordet.


Hovedkaka var en sjokoladekake dekket av blå marshmallowfondant pyntet med hvite snøfnugg som også var laget av marshmallowfondant. Enkelt og fint. Fireåringen sa at hun var veldig fornøyd, selv om hun kanskje aller helst skulle hatt en Elsafigur på toppen.


Jeg vurderte å lage noen leker, f.eks. sette nesa på Olav eller noe lignende, men vi fant ut at de like godt kunne få leke fritt. Vi hadde Frost-filmen som backup, hvis det skulle melde seg et behov, men det ble ikke aktuelt. Det eneste vi gjorde var å leke flasketuten peker på når gavene skulle deles ut, ha på litt Frost-musikk i bakgrunnen og så fikk alle med seg en liten Frost-pose med litt godis på vei ut.

Jeg synes alltid at det er litt stress med sånne bursdager, men det går jo alltids bra. Og barna var superhappy, så da må man vel si seg fornøyd!

2 kommentarer:

Kjersti sa...

Hoho. Fantastisk flott. Men jeg vil si dette overgår enkelt en god gang ☺

mona sa...

Haha, jeg ser poenget ditt. Men jeg følte at vi fikk laget litt ekstra på enklest mulig måte, hvis du skjønner :P