torsdag 11. februar 2016

Fire år


Som alltid så lurer jeg jo litt på hvor tiden har blitt av.. I dag var det fire år siden storesøster kom til verden. FIRE ÅR!! Herreminhatt, jeg synes jo at jeg nettopp ble gravid med førstemann!
Dagen startet med at lillesøster, storebror, pappaen og jeg vekte henne med amerikanske pannekaker, jordbær, marshmallows og gaver. Jubilanten selv var strålende fornøyd, selv om hun fortsatt ikke er helt i form. Hun har derfor vært hjemme sammen med mormor og lillesøster i dag også, mens jeg og pappaen i huset har vært på jobb. I ettermiddag feiret vi med nachos til middag (fireåringens ønske) samt is til dessert.


Fireåringen vår er verdens kuleste lille frøken! Hun er litt sånn "happy go lucky", og har et smittende godt humør. Men det merkes også godt når ting ikke går hennes vei, og av og til kan hun irritere på seg gråstein.. Hun finner på utrolig mye rart, og får oss ofte til å le!
Oftest så er hun høyt og lavt og har mye energi. Men hun kan også sitte dypt konsentrert over detaljerte tegninger, med perling eller andre kreative ting. Hun er en samler, og elsker å samle alle tingene sine i poser og sekker. Disse drar hun gjerne med seg rundt i huset, eller med til mormor og morfar hvis hun skal på besøk dit.
Det beste hun vet i hele verden er selvfølgelig alt som har med "Frost" å gjøre. Derfor blir det en liten Frost-bursdag med hennes nærmeste venninner i morgen. Hun gleder seg maks!!! Dere får selvsagt oppdatering på hvordan det gikk i etterkant :)

1 kommentar:

Pappahjerte sa...

Hallois!
Fikk tips fra en leser om at du har en 4-åring som har bursdag ca samme dag som vår (han hadde bursdag i dag) og at dere også har en 1-åring ved navn Nora? Det er litt sært :-)

Anyways, ville bare si hipp hipp og hei på deg. Og god helg, ikke minst. Hej då!
/highfive