onsdag 2. desember 2015

Julegavetips til gutt seks år

Sponset innlegg

Hva gir man i julegave til en gutt på seks år da? Mange i familien lurer på hva seksåringen ønsker seg til jul. Her kommer noen hete tips til alle som måtte lure (og kanskje noen andre kan få noen gode tips også!):

LEGO: Seksåringen eeelsker Lego. Aller hyest på ønskelista er alt av Ninjago Lego. Deretter kommer alt av Star Wars Lego, og Minecraft Lego hadde nok også vært poppis! Vi har vært så heldig å få sponset en superkul Lego Star Wars First Order Snowspeeder. Denne kommer storebror sannsynligvis til å få om morgenen på julaften, sånn at han kan sitte og bygge Lego mens han venter på at julekvelden skal komme. Vi har også kjøpt et Ninjago helikopter som blir hovedgaven på kvelden. Poden her i huset kan ihvertfall ikke få nok Lego, og han koser seg både med byggingen og leker mye med det etter at det er bygd opp.

Sjakk: Her har barna blitt introdusert for sjakk på SFO. Det har blitt kjempepopulært, og "Magnus Carlsen" sin app på ipaden er hyppig i bruk. Fra besteforeldrene får han sitt eget sjakkbrett. 

Sportsutstyr: Fra oss får seksåringen nye knebeskyttere til håndballen. Ellers så kunne han nok ha trengt både nye ski og nye skøyter i år. 

Klær: Barn vokser fort og klær er alltid fint å få i gave! 

Spill: Seksåringen har blitt så stor at det begynner å bli morsomt å spille spill sammen. Vi har et "junior fantasi" liggende på lur som barna skal få i gave. Ellers er det jo mange brettspill eller andre typer spill som kan være gøy å spille sammen hele familien!

Opplevelser: Fra besteforeldrene har vi ønsket oss sesongkort på Tusenfryd i år. Vi har fortsatt ikke vært på Tusenfryd med barna, men til sommeren tenkte jeg at vi kunne ta turen dit noen ganger. Et sesongkort har man spart inn hvis man drar minst tre ganger, så det tenker jeg at er supert. Sesongkort i svømmebassenget, forskjellige kulturelle opplevelser eller reiser tenker jeg at også kan være flotte gaver! 

Ellers så har seksåringen her krysset av på diverse i lekekatalogen som han ønsker seg. Blandt annet et Minecraft sverd, en lekebæsj og spionutstyr. Mor i huset synes selvfølgelig at det ikke er plass til så mye flere leker her i heimen, men det er det visst andre her som ikke er enige i :P


Har du noen andre tips til fine julegaver til en seksåring kanskje??

1 kommentar:

Anonym sa...

Jeg har også en gutt som nettopp ble 6 år. Her er fotballutstyr populært, radiostyrt bil/traktor, og selvsagt Lego. I fjor fikk han kikkert og fuglebok, de har faktisk blitt mye brukt. Gøy og lærerikt for mammaen også! Og i år ønsker han seg speiderkniv, de har fått låne av læreren når de er på tur med skolen, det har gitt mersmak! Verktøykasse (med brukbart verktøy) er også et tips. Og så ønsker han seg penger til sirkusbillett ☺