søndag 1. november 2015

Vår Halloween


I går jobbet pappaen i huset hele dagen, så jeg var litt redd at det skulle bli litt stress å få ordnet gresskarsuppa som jeg hadde lovet barna og alt annet som skulle ordnes. Men så fikk storebror sitte på med en kompis til fotballen, og jeg slapp å dra med meg jentene dit. Og så lurte en venninne av storesøster (og pappaen) på om hun ville møte henne for et par timers lek. Så da var det bare å spørre mormor og morfar om minstemor kunne ta formiddagsluren sin på terrassen hos dem, så kom jeg meg på butikken helt alene og kunne begynne på gresskarsuppa uten at noen maste om hverken det ene eller det andre. Herlig!


Utpå dagen dro vi avgårde til storesøsters bestevenninne og familien, hvor de hadde stelt i stand til Halloweenfest. Barna har gått og snakket om denne dagen veldig lenge, og dagen stod virkelig til forventningene deres - og litt til.


De eldste barna gikk ut med bøttene sine sammen med to av pappaene. De kom tilbake med nesten fulle bøtter og masse spennende å fortelle! Mange hadde stelt i stand med spennende Halloween-effekter i og utenfor huset, til barnas store glede.


Selv om pappaen i huset her dessverre ikke fikk være med på feiringen, så var han så snill å bake en nydelig gulrotkake og fingerkjeks til oss. Fingerkjeksene så jo nesten helt ekte ut også, hoho.

Jeg må si at jeg begynner å få mer og mer sansen for Halloween altså. Det er jo virkelig fantastisk gøy for barna!!! Til frokosten i dag lurte barna på hva vi skal gjøre på Halloween til neste år.. 

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Mona.

Så flink du og Erling er å lager så mye flott til barna. Jeg kan tenke meg at de var strålende fornøyd.Så hyggelig at dere kunne være sammen med familien til venninnen,det er nå alltid gøy å være sammen med andre på slik en dag. Håper gresskarsuppa smakte. De var så flott i Halloween utstyr. Hva var Daniel kledd ut som? Jentene var så fin. Jeg hadde også besøk av fire barn,og jeg hadde selvfølgelig kjøpt inn gosaker. Ha en fin kveld.

Klem fra Anne Mari