onsdag 25. november 2015

Årets julekalender og vinnere av giveaway


Vi har pleid å ha pakkekalender her i huset. Og hvert år så har jeg tenkt at til neste år, da dropper vi pakkekalenderen. Men så er det jo så koselig med pakkekalender, så når julen nærmer seg så er det glemt for lengst at vi skulle droppe den pakkekalenderen til neste år. Men i år har jeg faktisk husket det! Hoho..

I år blir det derfor kalender fra Lego på eldstemann. Han skal velge selv i lekebutikken i morgen, og han har sagt at valget kommer til å falle på Lego Star Wars eller Lego City (for der får man visst to Ninjago-figurer med. Haha). Mens til storesøster har vi bestilt en Frost julekalender. Vi leste i en test at Frost kalenderen kom dårlig ut, så derfor fant vi en annen type på nettet som inneholder diverse smykker og pynteting. Jeg tipper den blir populær! Minstemor er så liten at hun ikke skjønner noe av dette enda, så hun må vente et år til på å få kalender.

Hvis vi ikke allerede hadde planlagt årets kalender, så kunne jeg gjerne ha gått for en variant som denne også. Der synes jeg at det var mange gode tips! Ellers så liker jeg pakkekalendere som inneholder fornuftige ting som barna uansett trenger. F.eks. truser, sokker, strømpebukser, hårting, plaster, reflekser, vaskekluter o.l. Men det blir det altså ikke her i gården i år..

Jeg lovet å trekke en vinner av giveawayen fra Lego i dag også.
Den heldige vinneren av helikopteret er: Lene som skrev "Har en tantegutt som hadde blitt kjempeglad for helikopteret! Alt som har med fly og helikopter er supermoro. "
Den heldige vinneren av Lego Technic er: Lillian som skrev "En hel liten gjeng her som hadde blitt glad for litt Technic-lego!! Krysser fingrene :)"
Gratulerer! Send meg en mail med adressene deres, så kommer pakkene i posten om litt :)

1 kommentar:

Trine Orholm sa...

Vi er så heldige at vi har besteforeldre som ordner pakkekalender til våre små, men når de blir bittelitt større har jeg lyst til å prøve en variant av den som lå på linken du delte. Har hørt flere som har gjort det med stort hell og det virker hyggelig å planlegge en ting som hele familien kan gjøre sammen i en ellers travel (desember)hverdag! Uansett; desember er rett rundt hjørnet og det blir koselig med både kaldender og adventspynt som kan lyse opp litt! :-)