onsdag 21. oktober 2015

Sunn og god middag til både hverdag og helg

Sponset innlegg


Her i huset elsker vi å bruke tortillas, til både hverdags- og helgematen. Vi bruker gjerne fullkornsvarianten, og pleier å variere med kylling eller karbonadedeig og diverse grønnsaker. Det er sunn og god mat som alle i huset liker!


Har du fått med deg at Old El Paso har lansert tortillabåter i fullkorn nå? Vi var så heldige å få prøve disse her om dagen (bortsett fra far i huset, som jobbet sent). Båtene serverte jeg med hjemmelaget guacamole, kylling stekt i små biter med litt tacokrydder, paprika, tomat, agurk, mais, bønner, løk, babyspinat og revet ost. Barna var ivrige på å fylle båtene selv, og spiste med stor lyst. 


Minstesøster elsker også denne type mat, men hun får lompene/båtene servert ved siden av og så får hun diverse grønnsaker og kylling i biter på tallerkenen sin. Det meste går da ned på høykant, ihvertfall lompe, kylling, avokado og mais.

Hva pleier dere å ha i lompene deres??

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tenkte bare å gi beskjed om at når et innlegg er sponset, skal det merkes på toppen av innlegget dersom en følger Forbrukerombudets regler.

mona sa...

Oops, takk for at du gjorde meg oppmerksom på det! Jeg fikser det med en gang!!

Anne-Helene sa...

Hvordan spiser dere dem for at ikke alt skal rase ut? Smaker skålene ganske likt som lefsene eller?

mona sa...

Ja, de smaker det samme som lefsene :) Vi fant ut etter den første båden at det var bedre å ta litt mer guacamole i bunn og litt mindre fyll til barna. Da raste ikke alt ut :)