onsdag 30. september 2015

Der!!


Det er så rart hvordan de fleste barn utvikler seg så likt, bare i ulikt tempo. Lillesøster er mye tregere med å snakke enn hva storesøster var, men hun har såvidt begynt å si noen ord. Som de andre, så er noen av de første ordene "der" og "se". Nå er det første hun gjør når jeg tar henne opp fra formiddagsluren å peke på noe hun ser og si "DER!!". Ellers så sier hun: mamma, pappa, bææ, møø og lyd for hest, katt og apekatt. Det er så gøy når de begynner å snakke litt, så blir man liksom kjent med det de på en annen måte!

Ellers så nyter vi litt rolige dager her i høstferien. Storebror er fortsatt på ferie hos bestemor, og nå gleder vi oss til de begge kommer hit på fredag!
I dag har minstemor og jeg trillet en fin tur i høstsolen sammen med naboen. I ettermiddag har vi slappet av og jentene har lekt fint sammen med diverse hyttebygging og lek med dukker. Nå har far i huset satt på en ny episode av Narcos, som er den siste Netflix-serien som vi følger med på. Da er det bare å håpe at minstemor ikke våkner opp før vi har sett den ferdig..

Deler av innlegget er skrevet i samarbeid med Netflix. 

Ingen kommentarer: