lørdag 29. august 2015

MiniatyrerDet er mulig at jeg ved en tidligere anledning har gitt uttrykk for at lekehuset vårt er stort. Jeg har kanskje glemt å nevne at barna er små som teskjeer, og at huset dermed er laget tilpasset deres størrelse.. Haha, jeg vet at jeg har dårlig humor til tider, men jeg slutter ikke å synes at det er morsomt med sånne bilder som dette.


Heldigvis så ler barna også godt av sånne bilder, så de stiller gjerne opp som modeller. Ja, ihvertfall innimellom.

Jeg er litt i tenkeboksen om dagen om hva jeg skal gjøre videre med bloggen. Jeg sa jo da jeg begynte å blogge at jeg bare skulle holde på til barna kom i skolealder - og vips så var vi der. Men jeg kan vel ikke slutte å blogge nå?? Hvor kjedelig er det vel ikke å ta bilder om jeg ikke kan få vise de frem? Dessuten så synes jeg at det er så hyggelig å lese tilbake på gamle innlegg, og jeg håper jo at barna også skal synes at det er gøy å lese etterhvert.. Jeg har også vært inne på tanken å starte en ny blogg, som isåfall ville vært enda mer anonym. Men så var det jo dette med at jeg elsker å ta bilder og å vise de frem da. Jaja, jeg kommer nok frem til en løsning etterhvert. 

3 kommentarer:

Kirsti sa...

Det er ikke så lett det der. Jeg endte opp med å prioritere skrivingen (på world of a runner bloggen) for det er ikke så lett å ta gode bilder på løpetur. Slenger ikke akkurat speilrefleksen over skulderen før jeg legger ut på en tomilstur. Men jeg hadde lest bloggen din selv om barna var mer anonyme jeg altså. og jeg ser at det ikke har hatt så mye å si for lesertallet mitt på 0479 bloggen heller.

Anonym sa...

Så utrolig morsomt bilde:)
Mvh, Mari

Kristine sa...

Håper du fortsetter å blogge! 😊