fredag 14. august 2015

Ettårsfeiring


Her kommer noen bilder fra gårsdagens "feiring" av ettårsjubilanten. Vi skal ha en liten feiring med fetterne og kusina her på søndag, men vi syntes at vi måtte gjøre litt stas på henne på selve dagen også.


Hun fikk en dukke med diverse utstyr i gave, sånn at hun og storesøster kan ha hver sin dukke. Foreløpig er skjea, gaffelen og den lille koppen som fulgte med mest populært.


Hun fikk også sin første smak av sukker. Denne gangen i form av kanelsnurrer uten melk og egg. Deigen er faktisk satt av undertegnede selv, og jeg må si meg rimelig fornøyd med resultatet sånn med tanke på at det er ti år siden sist jeg bakte noe gjærbakst (sånn blir det når man er sammen med bakemesteren selv). Kanelsnurren gikk ned på høykant hos bursdagsbarnet selv, og hun gikk etterhvert også løs på storesøsters bolle. 


Det hun kanskje var aller mest fornøyd med (i likhet med resten av oss) var å få storebror hjem igjen. Han har vært igjen i nord sammen med mormor og morfar - første gang på ferie uten mamma og pappa.

Nå skal vi nyte helgen her hjemme før vi gjør klart for skolestart til uka, hjelpes!

3 kommentarer:

Tonje sa...

Gratulerer me skjønne 1 åringen! :) :) nærmer seg 1 år frøkena mi også. . Og det var en veldig fin krone hun hadde. . Hvor er den fra. .? :)

Anonym sa...

Heia.

Så koselig og fin bursdagsselskap for lille Nora🎈🎈🎈😍🍰. Klem💕💕

mona sa...

Takk for det, Tonje! Krona er kjøpt på Cubus. Men jeg kjøpte den til storesøsters treårsdag i februar, så jeg vet ikke om de har den fortsatt. De hadde nesten like på H&M også, vet jeg :)